Een hittefit paard

Door: Yvonne van Dijk

Een hittefit paard

Wij lazen op nos.nl een artikel met als titel “zo wordt je hittefit”. Een artikel vol tips om te voorkomen dat jij bezwijkt onder de hitte. Het artikel vind je onder dit bericht.
Het woord ‘hittefit’ triggerde ons enorm. Van de zomer staan er weer tal van paarden met een eczeemdeken op in de paddock of in het weiland. Waardoor ze kans maken op oververhitting en dus niet meer hittefit zijn. We hebben het dan over paarden met huidallergieën waardoor er jeuk ontstaat op staart en manen, soms ook op de buiknaad. 

Samenwerking met Greenvalley Health Products

Sinds een paar jaar werken wij met de producten van Greenvalley Health Products. Eerst heel voorzichtig omdat wij hun verhaal niet durfden te geloven. Zij vertelden ons namelijk dat de Happy Belly Solid in combinatie met de Happy Skin Huidspray veel kan betekenen voor paarden met allergische reacties.
Na inmiddels 3 jaar met hen samen te werken, talloze klanten te hebben geholpen en gesproken, zijn we heel blij dat we samen met hen mogen uitleggen waarom je paard minder tot geen last meer hoeft te ervaren van ongemakken in de zomer. Het lukt ons niet altijd dit te voorkomen, maar wel in veel gevallen.

Simpel

Het is eigenlijk heel simpel en daar houden wij van. Wij zorgen dat de darmen van je paard optimaal functioneren, want dit voorkomt  namelijk veel ellende. De weerstand van je paard wordt beter, je paard komt letterlijk en figuurlijk beter in z’n vel te zitten. En lukt onze manier niet, dan sturen we je door naar therapeuten uit ons netwerk die bekend zijn met onze producten. Ieder heeft uiteindelijk zo haar of zijn vakgebied. 

Wil je weten hoe

Vul dan het aanvraag formulier voor advies paard huidallergie in, want vanaf 1 januari gaan we begeleiding geven aan iedereen die hiervoor open staat. Wij delen graag onze kennis én ervaring met je zodat je paard goed aan het voorjaar begint. Het seizoen waarin de eerste allergische reacties alweer tevoorschijn komen. De mooie temperaturen zijn er voorlopig nog niet, dat is fijn want hoe beter je paard in z’n vel zit voordat het allergieën seizoen start, des te beter het is. En bij aanmelding ontvang je gelijk een cadeautje voor je paard. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ieder paard wat fitter het allergiën seizoen doorkomt is een kroon op ons werk en daar doen we het voor. 
Oh ja en hierbij het NOS artikel, want het woord hittefit bestaat werkelijk namelijk mocht je twijfelen. 

Meer blogs

Lymfestelsel

HELTIE Lymfe

Een nieuw HELTIE product Er is weer een nieuw HELTIE product binnengekomen. Dit keer de HELTIE lymfe en daar zijn we erg blij mee.  Het

Lees verder >