Happy Skin Start Pakket

52,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Happy Skin Start Pakket, dit pakket bestaat uit de Happy Belly Solid 500 gram en de Happy Skin Huidspray 500 ml. Twee producten om huidproblemen te bestrijden. Regelmatig krijgen we de vraag wanneer je verschil ziet, daarop kunnen wij geen antwoord geven. Het paard zal dit vertellen, de een reageert sneller dan de ander. Veel factoren zijn hiervan afhankelijk. Wil je eerst nog even overleggen, bel dan ons team het nummer is 0348446168 of stuur een mailtje. Tijdelijk met GRATIS Pippa Tea Tree zeepje!

Beschrijving

Happy Skin Start Pakket

Happy Skin Start Pakket, dit pakket bestaat uit de Happy Belly Solid 500 gram en de Happy Skin Huidspray 500 ml. Twee producten om huidproblemen te bestrijden. Ben je benieuwd hoe je paard reageert op de Happy Skin producten? Bestel dan dit pakket. Regelmatig krijgen we de vraag wanneer je verschil ziet, daarop kunnen wij geen antwoord geven. Het paard zal dit vertellen, de een reageert sneller dan de ander. Veel factoren zijn hiervan afhankelijk. Wil je eerst nog even overleggen, bel dan ons team het nummer is 0348446168 of stuur een mailtje.

Tijdelijk met GRATIS Pippa Tea Tree zeepje!

Review Happy Skin producten

Onlangs ontvingen wij van Lisa Schrüger een prachtige review. Klik op dit linkje om haar ervaringen te lezen.

Stap 1

Happy Belly Solid is een supplement voor paarden en pony’s dat een positieve invloed heeft op het maagdarmstelsel. Het bevat gecoat calciumbutyraat wat een bewezen effect heeft op de gezondheid van de darmen. Het kan worden toegepast bij te dunne mest, chronische darmproblemen en vormen van lichte koliek. Daarnaast is het een goede ondersteuning bij de behandeling van huidklachten met Happy Skin Huidspray.  Happy Belly Solid zorgt voor een betere darmwerking waardoor je paard een optimaal immuunsysteem krijgt. Goed immuunsysteem = minder heftige allergische reacties.

Meng de Happy Belly Solid door het voer. Houd de volgende dosering aan (maatschepje bijgeleverd):

  • Kleine pony’s: 2 maatschepjes (10 g) per dag
  • Grote pony’s: 3 maatschepjes (15 g) per dag
  • Paarden:  4 maatschepjes (20 g) per dag

We adviseren om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.
Bewaren bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen houden.

Stap 2

Happy Skin Huidspray is een natuurlijke behandeling voor paarden en pony’s met huidproblemen / jeuk. De spray vermindert de kans op muggenbeten die jeuk veroorzaken en het helpt het herstellen van de wondjes. Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn. Spray je paard in deze periode, één / twee keer per week helemaal in. Niet alleen de staart en de manen, maar het hele paard. Een klant vertelde ons; “ik doe mijn paard zijn onzichtbare deken aan”.  Dit begrepen we in eerste instantie niet helemaal. Maar het is precies wat er moet gebeuren. Het hele paard moet ingesprayd worden, niet alleen zijn staart en manen. Masseer de spray goed in op gevoelige plekken, zoals staart, manen, oren, onderkant van de buik, koker en uier. Goed schudden voor gebruik!

Greenvalley

Alle producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door diverse IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Extra informatie

Merk

Greenvalley

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.