Hay Playbag slowfeeder

Door: Yvonne van Dijk

Hay Playbag Slowfeeder

Wij (Hans en ik) kennen de Hay Playbag Slowfeeder in het zwart als erg sterk en fijn product. Inmiddels is er een verbeterde versie in een andere kleur op de markt. Tijd om eens te bellen met Mark Derwig van Horse Originals. Waarom blauw en een andere versie.

Mark vertelde: “Dat wij hebben gekozen voor een verbeterde versie van de Hay Playbag Slowfeeder heeft er in eerste instantie mee te maken dat wij dit jaar actief de Amerikaanse markt willen gaan benaderen met onze slowfeeders. Met het zwarte doek dat wij gebruikte hadden we een REACH certificering op het product. Echter is dit alleen een Europees erkende certificering en geen wereldwijde. Met het nieuwe doek hebben we een wereldwijde Food-Grade certificering en daarmee dus ook de US afgedekt. Daarnaast wilde we ook een verbetering voor versterking van de gaten doorvoeren. We willen ons echt onderscheiden als top kwaliteit product en met deze versterking hebben we daar nog een schepje bovenop gedaan.”

Sloper / Garantie

Daarnaast vertelde Mark dat dus ook de echte “sloper” zal moeite hebben om deze zak kapot te krijgen. Daarnaast wilde we ook proberen om het rafelen tegen te gaan. Het rafelen van de randen van de gaten heeft geen gevolgen voor uitscheuren, maar kon het product in gebruik snel minder mooi maken. Ook optisch werkt het beter voor het vertrouwen van onze klanten. Je krijgt op deze vernieuwde blauwe Hapy Playbags dan ook 1 jaar garantie. 

Twijfel

Ook vertelde Mark dat ze op beurzen merkten dat mensen soms toch nog twijfel hadden bij het zien van ons product. Door nu ook optisch de gaten versterkt te hebben, hopen we dat mensen sneller overtuigd zijn van de kwaliteit. De kleur blauw voor de Hay Playbag is enerzijds gekozen omdat het standaard is voor dit materiaal en daarmee beter voorradig. Anderzijds omdat dit in onze huisstijl zit. Onze huiskleuren zijn Blauw en Oranje en blauw geeft ook een iets vriendelijker uitstraling. Het materiaal kunnen we in principe in elke kleur laten produceren echter moeten we dan grotere aantallen rollen afnemen. Voor nu doen we dat niet, maar in de toekomst sluit ik niet uit dat we meerdere kleuren slowfeeders beschikbaar hebben.

Bedrukken en personaliseren

En wat ook geweldig is, de Hay Playbag Slowfeeder kan eenvoudig bedrukt worden. Ieder paard een eigen slowfeeder! Op wedstrijden, op stal, voor op de vrachtwagen of trailer. Ideaal! 

Samenwerking

Horse Originals en Atorka gaan er samen voor zorgen dat alle IJslandse Paarden fans een Happy Horse Day kunnen beleven! In de missie en visie van beide bedrijven staat het paardenwelzijn als de belangrijkste waarde bij de ontwikkeling en verkoop van producten. Het is daarom ook niet gek dat deze twee bedrijven elkaar gevonden hebben en gaan versterken door samen te werken.

A Happy Horse Day!

Paardenwelzijn is voor beide bedrijven een belangrijke drijfveer om actief te zijn in de paardenbranche. Horse Originals wil net als Atorka echt wat bij dragen aan het welzijn en de gezondheid van paarden. Hun bedrijfsfilosofie is daarom niet alleen gericht op alleen verkoop, maar juist ook het delen van kennis. Paardeneigenaren helpen en begeleiden om met de juiste producten het beste aan hun paard te kunnen bieden.

Goed advies

Atorka heeft een exclusieve samenwerking verkregen om de IJslander wereld kennis te laten maken met de producten van Horse Originals. Wil jij dus het beste advies en de beste service als het gaat om slowfeeden, stuur dan een mail naar info@atorka.nl of bel met het team van Atorka Ruitersport (+31 (0) 348446168) en laat je vrijblijvend informeren hoe de slowfeeders van Horse Originals ook jou kunnen helpen voor een beter welzijn voor jouw paard.

Hay Playbag Pillow
Hay Play Pillow
Hay-Playbag
Hay Playbag Slowfeeder
HayPlay bag slowfeeder
De HPB in maat S en L

Meer blogs