Help mijn paard heeft jeuk door allergische reactie

Door: Yvonne van Dijk

Help mijn paard heeft jeuk door allergische reactie op iets. We horen het zo vaak. Vandaar dat wij “On Tour” gaan, om zoveel mogelijk paardeneigenaren te bereiken en onze kennis en ervaring te delen. 

Wij zijn Yvonne van Dijk van Atorka Ruitersport en Rita Sophie Groenendaal van Greenvalley Health Products. Samen hebben wij dezelfde passie; zoveel mogelijk paarden helpen om een gezond en jeukvrij bestaan te geven.

Wij leggen uit waarom je paard jeuk heeft, een simpel en duidelijk verhaal. Of ons verhaal ook voor jouw paard werkt? Dat gaat je paard je vertellen, wij hebben inmiddels 3 jaar ervaring met onze visie en producten. Wij willen graag deze kennis en ervaringen delen. 

Paarden met jeuk

Die jeuk noemen we ook wel zomereczeem, zomerkriebels, SME en zo zijn er tal van benamingen. Op een dag zie je je paard onafgebroken krabben, schuren, zichzelf bijten om van de jeuk af te komen, kortom je paard reageert opeens op “iets”. Het gaat wat ons betreft niet eens altijd om waar het paard op reageert, maar meer om het waarom. En hoe we die heftige reactie kunnen verminderen. En misschien zelfs wel kunnen voorkomen?

On Tour

Wij starten onze lezingen bij Stoeterij Fitjar – De Hullen 1 – Noord Sleen. 

Zondag 21 april van 13:00 – 16:30 uur

Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk daar we voor iedere deelnemer een handout van de presentatie willen maken. Opgeven voor de lezing “Help mijn paard heeft jeuk” dat kan door een mail te sturen naar de Atorka klantenservice

YES, wij mogen onze lezing ook geven op EquiDay 13 april in Ermelo. Later meer hierover. 

Verder zijn we in overleg met Marieke Weber in Harreveld, ook daar gaan we de lezing geven. Heb je zelf een  accomodatie en minimaal 10 deelnemers voor onze lezing, neem dan contact op want wij komen graag het verhaal vertellen.

Wil je niet wachten op deze lezing? Vul dan dit formulier in en krijg via de mail én online begeleiding. 

Help mijn paard heeft jeuk door allergische reactie

Meer blogs

Lymfestelsel

HELTIE Lymfe

Een nieuw HELTIE product Er is weer een nieuw HELTIE product binnengekomen. Dit keer de HELTIE lymfe en daar zijn we erg blij mee.  Het

Lees verder >