Icelandic Horse Platform

Icelandic Horse Platform werd opgericht uit liefde voor het IJslandse paard. Informatieverstrekking voor én over IJslandse paarden is altijd het uitgangspunt geweest. 

Inmiddels bestond het platform 5-6 jaar en werd het een druk bezocht medium voor alle liefhebbers van IJslandse paarden. 

Wie keek er nou niet op ons platform als je op zoek was naar een IJslands paard, of naar een zadel? Of gewoon naar informatie over bijvoorbeeld eczeem?

Maar wij zijn er mee gestopt, jaren hebben wij ons kosteloos met hart en ziel ingezet voor het platform. Op deze pagina kan je informatie vinden zodra de site uit de lucht is. 

Lieve en Yvonne

Icelandic Horse Platform

Uitgelichte Verkooppaarden

Gína frá Hellu
Gina frá Hellu
Ómi van 't Slingerbos
Ómi van 't Slingerbos
Vega frá Glæsibæ
Vega frá Glæsibæ
Þórny frá Loar
Þórny frá Loar

Kennismaken - Blogs - IJslanders te koop

IJslander te koop
Kennismaken met het IJslandse paard
Kolsteinn fra Hömluhölti
Je IJslander te koop aanbieden
IJslander te koop
Blogs
Icelandic Horse

Heb jij interesse om een IJslander te koop aan te bieden?

Mocht er interesse zijn om een IJslands paard te koop aan te bieden op Atorka.nl dan gaat dit als volgt:

Wij ontvangen van je paard de naam, stamboeknummer, omschrijving, plaats van verkoop, prijs ed. Wij plaatsen het paard op Atorka.nl. Je kan max 5 foto’s sturen en één filmpje. De prijs die we hier voor rekenen is € 75,00 dit incl. BTW. De prijs is gebaseerd op het werk dat wij eraan hebben om het paard te plaatsen. Ook de foto’s zullen in het juiste formaat gezet worden. Daarnaast plaatsen wij het paard op social media van Atorka en IcelandicHorse.eu. En de SEO wordt geoptimaliseerd.

Heb je hier interesse in, dan even contact opnemen per email