Kerst Winactie Atorka

Door: Yvonne van Dijk

Kerst Winactie Atorka

Ook dit jaar hebben wij weer een gave Kerst Winactie! Deze keer in samenwerking met Henk van der Velde. Henk organiseert reizen naar IJsland. Plaats jij in de maand december een bestelling met een minimum waarde van € 50,00 dan maak je kans op een REIS NAAR IJSLAND🍀 

De prijs is een 4-daagse reis voor 1 persoon, t.w.v. €1.450,- excl. btw. Indien gewenst kun je de cheque natuurlijk ook inzetten voor een duurdere reis en zelf iets bijleggen.

Je factuur nummer is het lotnummer, zondag 31 december maken wij via de Atorka Nieuwsbrief en op de Atorka Social Media kanalen bekend wie de winnaar is. Bestellingen geplaatst voor 29 december dingen mee met deze Kerst Winactie. En wil je liever niet deze reis winnen? Dan horen wij dit graag, en kiezen wij een andere winnaar! 

Wat staat je te wachten op IJsland?

Henk neemt je mee langs de mooiste plekken van IJsland. Hij laat je het echte IJsland zien. Je geniet van de overweldigende natuur en je komt volledig tot rust… Wie wil dat niet? 
En wil je alvast in de stemming komen en foto’s en video’s bekijken van Henk zijn reizen naar IJsland? Bezoek en volg dan zijn social mediapagina’s: Instagram @henk_icelandtravel en facebook @Henk Iceland Travel (linkjes kun je toevoegen dat zijn: Instagram: https://www.instagram.com/henk_icelandtravel/, Facebook: https://www.facebook.com/henkicelandtravel?locale=nl_NL)

Ontdek het ruige IJsland en neem tijd voor jezelf

IJsland is bij uitstek het land om terug te keren naar de kern. De indrukwekkende natuur, de mythische watervallen, het magische noorderlicht, de imposante geisers en de krachtige weersomstandigheden laten een onuitwisbare indruk achter. Een omgeving om in te relativeren en prioriteiten te maken. Gun jezelf een onvergetelijke reis door het zuiden van IJsland, die je zoveel méér zal opleveren dan alleen de ontdekking van de overweldigende schoonheid van het land.

Ben je benieuwd naar het complete reisaanbod van Henk? Kijk dan eens op zijn website en vergeet niet de video te bekijken met prachtige beelden van IJsland.

Nog 1 keer 20% korting

Plaats jij nog een bestelling in de laatste week van het jaar? Gebruik dan code KERST23 en je ontvangt 20% korting. Deze actie is geldig t/m 31 december. Zadels, boeken, voer, Hay Playbags en supplementen zijn uitgezonderd van deze actie.
Kerst Win Actie Atorka
Kerst Win Actie Atorka

Meer blogs