Atorka Spaarsysteem

Door: Yvonne van Dijk

Spaar voor korting bij Atorka

Ken jij het Piggy spaarsysteem al? In deze blog leggen we je uit hoe het  spaarsysteem werkt. Door gebruik te maken van onze spaaractie, spaar je namelijk automatisch voor leuke kortingen! En dat wil je toch niet missen?

Hoe werkt het Piggy spaarsysteem?

Plaats een bestelling op onze website en spaar voor euro’s korting! Bij besteding van € 1,00 ontvang je 1 spaarpunt. Bij 100 punten ontvang je € 1,00 korting. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe lang je wil door sparen (tot een maximum van 2500). Vanaf 100 punten kun je ze al inwisselen!

Punten sparen

Atorka account

Je hoeft er verder niets voor te doen en het kost je niets extra! Maak nu snel een account aan en log voortaan in op dit account. Het is belangrijk dat je altijd met hetzelfde account inlogt. Doe dit vóór je je bestelling plaatst. Ben je je wachtwoord vergeten? Maak dan geen nieuw account aan, maar vraag een nieuw wachtwoord op.

Voorwaarden spaarsysteem

De spaarpunten gelden niet voor telefonische bestellingen, bestellingen via de mail of anderzijds. De korting wordt namelijk automatisch verwerkt, wanneer je iets besteld op onze website. Helaas is de korting ook niet van toepassing op zadels, zadelpasafspraken, workshops etc. en ook niet op evenementen. Alléén via de webshop! Wil je wel punten sparen met je aankoop op een evenement? Bestel dan vooraf via de website en kies voor ‘ophalen op een evenement’. Handig voor jou en voor ons!

Atorka klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak.  Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Meer blogs