Fleecedeken IJsland
Fleecedeken IJsland
Topreiter zadelhoes
Zadelhoes IJsland
Halsterset IJsland
Halsterset IJsland
Disco teugel van Topreiter
Discoteugel
Topreiter Naut softshell
Jodhpurbroek voor de jeugd

Topreiter

Topreiter is een Duits merk voor IJslanders dat als sinds 1989 bestaat. Het is opgericht door Kóki Ólason uit liefde voor het IJslandse paard. Dit succesvolle kwaliteitsmerk wordt gekenmerkt door innovatie, individualiteit en moed.

Het Topreiter assortiment bij Atorka

We hebben een zeer uitgebreid assortiment van Topreiter. Een van de populairste artikelen van Topreiter zijn een mooie zadelhoes en fleecedeken in de IJslandse kleuren. Andere (vooral bij de wedstrijdruiters) heel populaire items uit de Topreiter collectie zijn de magic boots en de ‘T2 teugels’. Ook hebben wij veel verschillende jodhpurbroeken van Topreiter in ons assortiment.

Topreiter artikelen online bestellen?

Wil je een artikel van dit populaire merk bestellen? Dat kan online in onze webshop. Wil je iets uit de Topreiter collectie wat je (nog) niet in de shop kunt vinden? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Speciale bestellingen dienen vooruit betaald te worden en kunnen niet geruild worden. Tenzij wij ook enthousiast zijn over dit product en het opnemen in de shop. Levertermijn is tussen de 4 en 10 werkdagen, afhankelijk of er net een bestelling binnen is.

Banner Topreiter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top