Topreiter Hrafn Veiligheidsstijgbeugels

190,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Topreiter Hrafn Veiligheidsstijgbeugels zijn ontworpen met de grootste aandacht voor de optimale veiligheid en comfort van de ruiter. Een essentiële must-have voor alle ruiters die de veiligheid in het zadel willen vergroten.

Beschrijving

Topreiter Hrafn Veiligheidsstijgbeugels

Topreiter Hrafn Veiligheidsstijgbeugels zijn ontworpen met de grootste aandacht voor de optimale veiligheid en comfort van de ruiter.

Een essentiële must-have voor alle ruiters die de veiligheid in het zadel willen vergroten.

Deze stijlvolle en lichtgewicht stijgbeugels worden geproduceerd in Italië en zijn elegant voorzien van het Top Reiter-logo op de openingszijde.

De veiligheidsstijgbeugels zijn voorzien van een door spanning gecontroleerd vergrendel- en ontgrendelings-mechanisme dat een snelle ontgrendeling mogelijk maakt bij een val.

De plek waar anders het beugelblokje zit is nu voorzien van een solide anti-slip constructie voor optimale veiligheid.

Eenmaal los, zorgt het mechanisme voor een moeiteloze en betrouwbare sluiting met slechts één klik, dankzij het innovatieve ontwerp en de constructieve basis

De stijgbeugels zijn gemaakt van flexibele polymeren en zorgen voor een minder stijf en uiterst comfortabel gevoel voor de ruiter en zorgen voor gerichte ontlasting van de voetzolen, enkels, knieën en heupen.

Kenmerken:

  • Lengte: 12 cm
  • Diepte: 5,5 cm
  • Gewicht per stuk: 0,400 kg
  • Kleur: zwart
  • De stijgbeugels worden per paar geleverd en bieden een eersteklas combinatie van functionaliteit, veiligheid en stijl voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Topreiter

Topreiter is een Duits merk voor IJslanders dat al sinds 1989 bestaat. Opgericht door Kóki Ólason uit liefde voor het IJslandse paard. Dit succesvolle kwaliteitsmerk wordt gekenmerkt door innovatie, individualiteit en moed.

Topreiter levert alles voor jouw IJslander en voor jou zelf! Zadels, zadeltoebehoren, hoofdstellen, dekens, kleding, leuke cadeaus en nog veel meer.

Atorka kan alle producten van Topreiter leveren, staan ze nog niet op de site? Dan even contact opnemen met de klantenservice.

Extra informatie

Merk

Topreiter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.