Aiman regendeken en vliegendeken

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Aiman regendeken en vliegendeken, is een regendeken en vliegendeken in één. Zeer geschikt voor het Nederlandse weer, wat warmer met veel insecten en tussendoor zo af en toe een bui! De regen- en vliegendeken heeft een vaste hals en buikflap. Ook handig voor paarden met huidproblemen.  

Beschrijving

Aiman regendeken en vliegendeken

De Aiman regendeken en vliegendeken is zeer geschikt voor het Nederlandse weer. Het is één deken die je paard beschermt tegen vliegen en gedurende een regenbui.  De regen- en vliegendeken heeft een vaste hals en buikflap.  Ideaal voor het wisselvallige Nederlands weer en  rondvliegende insecten.

Aiman is bijna uitverkocht en niet meer na te leveren. De vliegen- regendeken Maison is de plaatsvervanger, een vergelijkbare deken in een prachtige diep donker groene kleur. En weer leverbaar in alle maten.

Eczeem

Aiman en Maison zijn handig voor bijvoorbeeld een paard met zomereczeem. Het paard heeft vaker gedurende een lange periode een deken om. Gedurende een lange regenperiode is een eczeemdeken niet altijd comfortabel voor het paard. Vandaar deze regen / vliegendeken in onze shop. Niet alleen paarden met zomereczeem zijn blij met deze deken, de regendeken en vliegendeken is voor ieder paard handig. In combinatie met een goede vliegenspray een sterke combinatie.

Extra informatie

Merk

Horse Guard

Kleur

Deken maat

155 cm, 165 cm, 175 cm, 185 cm, 195 cm, 205 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.