Happy Skin Huidgel

32,00

De Happy Skin Huidgel is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met zomereczeem. Deze huidgel helpt om wonden, o.a. veroorzaakt door zomereczeem, sneller te herstellen. Daarnaast vermindert het ook de jeuk. Deze gel ook in te zetten voor oppervlakkige wondjes, veroorzaakt door iets anders dan zomereczeem. Flacon, inhoud 250 ml.

Beschikbaarheid: Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Happy Skin Huidgel

De Happy Skin huidgel is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met zomereczeem. Happy Skin huidgel (voorheen wondgel) helpt om wonden sneller te herstellen. Wonden overal op je paard, veroorzaakt door een ander paard bijvoorbeeld, of door iets onhandigs op het land of in de paddock, maar ook zomereczeem gerelateerde wondjes. Daarnaast vermindert het ook de jeuk, Een multifunctionele gel dus! Deze huidgel is tevens een aanvulling op de behandeling van zomereczeem met de Happy Skin Huidspray. Inhoud 250 ml.

Gebruik Happy Skin huidgel

Je kunt de gel direct op de wond aanbrengen. Voor het beste resultaat, breng je het één tot twee keer per dag aan. Doordat het mild is voor de huid, kun je het veilig langdurig gebruiken. Alleen voor uitwendig gebruik en vermijd contact met de ogen! Veel gestelde vragen over de Happy Skin producten, staan in deze blog.

Werkzame stof

 • Specifieke en wetenschappelijk onderbouwde combinatie van plantaardige vetzuren en monoglyceriden;
 • Aangevuld met hulpstoffen op natuurlijke basis;
 • De combinatie van bovenstaand helpt de genezing van wonden te versnellen.

Waarschuwing

 • Alleen voor uitwendig gebruik;
 • Vermijd contact met de ogen;
 • Bewaren bij kamertemperatuur;
 • Buiten bereik van kinderen houden.

Blog en advies

Wij hebben inmiddels diverse blogs gepubliceerd over het gebruik van Happy Skin producten. Hier in het kort wat ons advies is bij paarden met zomereczeem:

 • Happy Skin Buzz Off Spray, 2 x per week hele paard in sprayen, dit voorkomt dat diverse soorten muggen in de buurt van je paard komen;
  (de Buzz Off is niet geschikt om op wondjes te gebruiken)
 • Dagelijks gevoelige plekjes behandelen met de Happy Skin Huidspray, weert knutten en verzorgt eventuele wondjes;
 • Is er toch een wat groter wondje ontstaan, dan gebruik je de huidgel.

Sytske C schreef op facebook: Mijn Þumalina heeft geen eczeem, maar staat toch in de rij elke paar dagen om ook even ingespoten te worden. Niet gek in een gebied waar zoveel knutten zijn dat ik ze zelf ook voel prikken. En de importdames zijn er echt heel blij mee.

Josien W: Mijn paard mocht vorig jaar als proefkonijn alle versies van het product proberen. Hij heeft daardoor de hele vorige zomer geen deken op gehad.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Greenvalley

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top