Happy Skin Huidgel

32,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Happy Skin huidgel is ontwikkeld voor de genezing van wondjes / wonden bij paarden en pony’s. Happy Skin huidgel helpt om wonden sneller te herstellen. Wonden overal op je paard, veroorzaakt door een ander paard bijvoorbeeld, of door iets onhandigs op het land of in de paddock. Deze huidgel is een soort pleister op de wond.

Beschrijving

Happy Skin Huidgel

De Happy Skin huidgel is ontwikkeld voor de genezing van wondjes / wonden bij paarden en pony’s. Happy Skin huidgel helpt om wonden sneller te herstellen. Wonden overal op je paard, veroorzaakt door een ander paard bijvoorbeeld, of door iets onhandigs op het land of in de paddock. Deze huidgel is een soort pleister op de wond. Een slim product wat zorgt dat er snel een laagje op een wond komt, de slechte bacteriën geen kans maken en de goede bacteriën direct aan het werk kunnen. Hierdoor voorkom je pus én stinkende wonden. Ook inzetbaar bij paarden die wondjes hebben door jeuk / zomereczeem. Een multifunctionele gel dus die niet mag ontbreken in je stalapotheek.

Inhoud 250 ml.

Gebruik Happy Skin huidgel

Je kunt de gel direct op de wond aanbrengen. Voor het beste resultaat, breng je het één tot twee keer per dag aan. Doordat het mild is voor de huid, kun je het veilig langdurig gebruiken. Alleen voor uitwendig gebruik en vermijd contact met de ogen! Veel gestelde vragen over de Happy Skin producten, staan in deze blog.

Wist je dat….. Happy Skin Huidgel

 • ontwikkeld is door wetenschappers
 • een antibacteriële werking heeft
 • een beschermende laag op de huid aanbrengt
 • ook gebruikt kan worden voor niet eczeem gerelateerde wondjes
 • langdurig gebruikt kan worden
 • mild is voor de huid
 • heftige reacties van het immuunsysteem onderdrukt
 • de toegevoegde pepermuntolie een verkoelende werking heeft op de huid

Werkzame stof

 • Specifieke en wetenschappelijk onderbouwde combinatie van plantaardige vetzuren en monoglyceriden
 • Aangevuld met hulpstoffen op natuurlijke basis
 • De combinatie van bovenstaand helpt de genezing van wonden te versnellen

Waarschuwing

 • Alleen voor uitwendig gebruik
 • Vermijd contact met de ogen
 • Bewaren bij kamertemperatuur
 • Buiten bereik van kinderen houden

Blog en advies

Wij hebben inmiddels diverse blogs gepubliceerd over het gebruik van Happy Skin producten. Hier in het kort wat ons advies is bij paarden met zomereczeem:

 • Regelmatig je paard insprayen met de Happy Skin Huidspray, het weert knutten en verzorgt eventuele wondjes
 • Is er toch een wat groter wondje ontstaan, dan gebruik je de huidgel
 • Bij een hoge insectendruk de Happy Skin Buzz Off Spray gebruiken. Dit voorkomt dat diverse soorten muggen/insecten in de buurt van je paard komen;
  (de Buzz Off is niet geschikt om op wondjes te gebruiken)

Sytske C schreef op facebook: Mijn Þumalina heeft geen eczeem, maar staat toch in de rij elke paar dagen om ook even ingespoten te worden. Niet gek in een gebied waar zoveel knutten zijn dat ik ze zelf ook voel prikken. En de importdames zijn er echt heel blij mee.

 Josien Warris: Mijn paard mocht als proefkonijn alle versies van het product proberen. Hij heeft sinds die tijd geen deken meer op gehad.

Ontzorgen

Tevreden over de Happy Skin producten? En wil je alles graag in één keer in huis hebben? Geen gedoe meer gedurende het eczeemseizoen? Dat kan geregeld worden. Laat even weten voor hoeveel paarden jij Happy Belly en Happy Skin producten nodig hebt. Dan komen wij met een mooi voorstel. Je kan een mailtje sturen aan de klantenservice of even bellen, het nummer is +31 (0) 348-446168.

Greenvalley

Alle producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door diverse IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Extra informatie

Merk

Greenvalley

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.