Catago FIR-Tech IJslands zadeldek Elegant neopreen

79,00

Passend onder je IJslander zadel. Het Catago Fir-Tech Healing IJslander zadeldek is gemaakt van Synthermax fibrefill.

Als u dit product koopt, zult u 79 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 79 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 51211 Categorieën: , Tags: , ,

Catago FIR-Tech IJslands zadeldek Elegant neopreen

Catago FIR-Tech IJslands zadeldek Elegant neopreen, passend onder je IJslander zadel. Het Catago Fir-Tech Healing IJslander zadeldek is gemaakt van Synthermax fibrefill. In de voering zijn keramische deeltjes geweven die een positief effect hebben op je paard. Het speciaal ontwikkelde keramische materiaal zet de lichaamswarmte van het paard om en weerspiegelt deze. De Catago FIR-Tech IJslands zadeldek Elegant neopreen heeft een mooie glanzende stof aan de buitenzijde.

Kleuren

De Catago FIR-Tech IJslands zadeldek Elegant neopreen is er in klassiek zwart, mooi in zijn eenvoud.

FIR-Tech

FIR-Tech healing producten hebben een voering met geweven keramische deeltjes, deze deeltjes zorgen voor sneller herstel en opwarming van de spiergroepen. Een deken bijvoorbeeld kan gebruikt worden tijdens het transport van je paard, op de heenreis warmt de deken je paard als het ware op. Op de terugweg voorkomt de deken dat je paard te snel afkoelt. De FIR-Tech collectie voor paarden kun je hier vinden. De FIR-Tech Human collectie kun je hier bekijken.

Blog H3 Massage en review

Lissie van der Kruk van H3 Massage deed onderzoek naar Fir Tech producten t.o.v. andere merken. Zij vatte haar ervaringen samen in deze blog. Lees je mee?

Review Tara van den Eede: “Het zadeldekje vind ik super goed. Ik gebruik het bij één van de jonge paarden die een wat moeilijkere bouw heeft en die is veel losser wanneer ik het zadeldekje gebruik”

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Kleur

, , ,

Andere suggesties…

Scroll naar top