Catago FIR-Tech IJslands zadeldek Elegant

59,00

Passend onder je IJslander zadel. Het Catago Fir-Tech Healing IJslander zadeldek is gemaakt van Synthermax fibrefill.

Als u dit product koopt, zult u 59 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 59 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Catago FIR-Tech IJslands zadeldek Elegant

Catago FIR-Tech IJslands Zadeldek Elegant, passend onder je IJslander zadel. Het Catago Fir-Tech Healing IJslander zadeldek is gemaakt van Synthermax fibrefill. In de voering zijn keramische deeltjes geweven die een positief effect hebben op je paard. Het speciaal ontwikkelde keramische materiaal zet de lichaamswarmte van het paard om en weerspiegelt deze. Dit dekje heeft een mooie glanzende stof.

Kleuren

Dit dekje is er in klassiek zwart, mooi in zijn eenvoud. Limited editions: bruin (fudge, chocolade bruin) en groen (donkergroen).

FIR-Tech

FIR-Tech healing producten hebben een voering met geweven keramische deeltjes, deze deeltjes zorgen voor sneller herstel en opwarming van de spiergroepen. Een deken bijvoorbeeld kan gebruikt worden tijdens het transport van je paard, op de heenreis warmt de deken je paard als het ware op. Op de terugweg voorkomt de deken dat je paard te snel afkoelt. De FIR-Tech collectie voor paarden kun je hier vinden. De FIR-Tech Human collectie kun je hier bekijken.

Blog H3 Massage en review

Lissie van der Kruk van H3 Massage deed onderzoek naar Fir Tech producten t.o.v. andere merken. Zij vatte haar ervaringen samen in deze blog. Lees je mee?

Review Tara van den Eede: “Het zadeldekje vind ik super goed. Ik gebruik het bij één van de jonge paarden die een wat moeilijkere bouw heeft en die is veel losser wanneer ik het zadeldekje gebruik”

Klantenservice

Wil je meer weten over het Catago FIR-Tech IJslands Zadeldek Elegant? Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Kleur

, , ,

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top