Eques rvs watertrens enkel gebroken

46,00

De Eques rvs watertrens enkel gebroken is gemaakt van roestvrij staal en is makkelijk in het onderhoud. Na het rijden alleen even afspoelen en klaar!

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: EL-0000 Categorieën: , , , , Tags: ,

Eques rvs watertrens enkel gebroken

De Eques rvs watertrens enkel gebroken is gemaakt van roestvrij staal en is makkelijk in het onderhoud. Na het rijden alleen even afspoelen en klaar!

Een watertrens heeft losse beweegbare ringen, waardoor de hulpen van de ruiter indirect inwerken. Door de beweegbare ringen is er meer beweging in de mond mogelijk.
Een enkel gebroken bit heeft een scharnierende werking.  Alhoewel veel paarden hier goed op reageren, kan het een nadeel zijn dat het midden van het bit iets omhoog komt en daardoor in het gehemelte kan prikken. Brengt het paard het hoofd omhoog tijdens het rijden, kan je wellicht voor een dubbel gebroken bit kiezen.

LET OP: vanwege hygiënische redenen en eventuele beschadigingen mogen bitten niet geruild worden.
Wil je meer weten over de bitten? Lees dan onze blog.

Kenmerken Eques rvs watertrens enkel gebroken

  • Dikte: 10mm
  • RVS
  • Water-trens
  • Enkel gebroken
  • Duurzaam
  • Makkelijk in onderhoud

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief

Bit maat

, ,

Merk

Eques

Andere suggesties…

Scroll naar top