Hrimnir RVS bustrens dubbel gebroken

119,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Hrimnir RVS bustrens dubbel gebroken heeft een gedraaid mondstuk voor meer comfort. Eggbutt bitringen voor extra comfort en stabiliteit. Duurzaam roestvrij staal heeft een neutraal effect op het speeksel. De dikte van dit bit is 14mm.  

Beschrijving

Hrimnir RVS bustrens dubbel gebroken

Hrimnir RVS bustrens dubbel gebroken heeft een gedraaid mondstuk voor meer comfort. Eggbutt bitringen voor extra comfort en stabiliteit. Duurzaam roestvrij staal heeft een neutraal effect op het speeksel. De dikte van dit bit is 14mm. Hoogwaardige afwerking en unieke versieringen. EUIPO geregistreerd model. Alle Hrimnir-bits zijn er in kortere breedtes die door experts worden aanbevolen voor de meeste IJslandse paarden.

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.
Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts. Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Bitten

Bij Atorka verkopen wij bitten voor IJslanders. Uiteraard kunnen deze bitten ook voor andere rassen gebruikt worden. Wij hebben ons beperkt tot de meest gangbare bitten voor IJslanders van diverse merken, zoals Eques, Fager, Hrimnir en Stubben. Wij hebben enkel- of dubbelgebroken bitten, water-, bus- of D-trensen. Uiteraard hebben wij ook de typische IJslandse bitten op voorraad. En weet je niet welk bit te kiezen? Wellicht helpt deze blog je met het maken van een keus.

LET OP: vanwege hygiënische redenen en eventuele beschadigingen mogen bitten niet geruild worden.

Extra informatie

Maten

,

Merk

Hrimnir

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten