Equitec Black Diamond Drops frontriem

94,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Equitec Black Diamond Drops frontriem is een topper in onze collectie frontriemen. Deze exclusieve Equitec frontriem is voorzien van een rij grote, zwarte glaskristallen ‘druppels’. Deze frontriem is een onderdeel van het Equitec snel wissel systeem.

Beschrijving

Equitec Black Diamond Drops frontriem

Equitec Black Diamond Drops frontriem is een topper in onze collectie frontriemen. Deze exclusieve Equitec frontriem is voorzien van een rij grote, zwarte glaskristallen ‘druppels’. Geschikt voor alle hoofdstellen van de Equitec Comfort Lux-serie. De frontriem is voorzien van het Equitec snel wissel systeem.
Alle Equitec producten zijn handgemaakt en zijn gemaakt van het beste Italiaanse leer, wat zorgt voor een ongelooflijk goede afwerking en kwaliteit. Verkrijgbaar in maat cob, speciaal voor IJslanders.

Equitec snel wissel systeem

Deze frontriem is onderdeel van het Equitec snel wissel systeem. Dit vernuftige systeem geeft je de mogelijkheid om snel te wisselen van bijvoorbeeld kopstuk, neusriem of frontriem. Naar gelang welk paard je rijdt of in welke mood je bent. 
Alle Equitec producten zijn handgemaakt van hoge kwaliteit leer en afgewerkt met prachtig kwaliteit gespen.

Hieronder zie je een kleine demostratie:

Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem

Equitec

Equitec is een Deens bedrijf dat streeft naar perfectie tot in elk klein detail. Ze ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. De aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. De Equitec producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor IJslandse paarden.

Extra informatie

Merk

Equitec

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten