Equitec Comfort Fit Blue Fall

87,00

Equitec Comfort Fit Blue Fall bestaat uit een zwart lederen kopstuk met een prachtige u-vormige frontriem met witte kristallen en druppelvormige diepblauwe kristallen. Met het fantastische design van de frontriem steel je de show op elke wedstrijd of ander evenement.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: EQ01 Categorieën: , , Tags: , , ,

Equitec Comfort Fit Blue Fall

Equitec Comfort Fit Blue Fall bestaat uit een zwart lederen kopstuk met een prachtige u-vormige frontriem met witte kristallen en druppelvormige diepblauwe kristallen. Met het fantastische design van de frontriem steel je de show op elke wedstrijd of ander evenement. Super te combineren met een van de soft comfort fit neusriemen.
De Equitec Comfort Fit serie hoofdstellen zijn handgemaakt en vervaardigd van het fijnste Italiaanse leer. Bij de productie is geen gebruik gemaakt van giftige chemicaliën

Equitec

Equitec is een Deens bedrijf dat streeft naar perfectie tot in elk klein detail. Ze ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. De aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. De Equitec producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor IJslandse paarden.

Merk

Equitec

Andere suggesties…

Scroll naar top