Equitec Comfort Lux gecombineerde neusriem

67,00

Deze exclusieve Equitec Comfort Lux gecombineerde neusriem is een veelzijdige neusriem. De neusriem is gevoerd om je paard optimaal te beschermen en voor een maximaal draagcomfort. De neusriem valt onder het snelwisselsysteem en past op alle Comfort Lux kopstukken. De extra riem is afneembaar, zodat je kunt kiezen of je de neusriem als gecombineerde of Engels neusriem wilt gebruiken.

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 13014 Categorieën: , Tag:

Equitec Comfort Lux gecombineerde neusriem

Deze exclusieve Equitec Comfort Lux gecombineerde neusriem is een veelzijdige neusriem. De neusriem is gevoerd om je paard optimaal te beschermen en voor een maximaal draagcomfort. De neusriem valt onder het snelwisselsysteem, zodat hij past op alle Comfort Lux kopstukken. De extra riem is afneembaar, zodat je kunt kiezen of je de neusriem als gecombineerde of Engels neusriem wilt gebruiken. De Equitec Comfort Lux Halfrond is 2,5 cm breed. De Equitec Comfort Lux serie is gemaakt van het beste Italiaanse leer. Uiteraard handgemaakt en verwerkt zonder het gebruik van giftigechemicaliën.

Equitec – Ride beautifully

Equitec streeft naar perfectie in elk klein detail. We ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. Onze aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. Onze producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Speciaal ontworpen voor IJslandse paarden!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Scroll naar top