, , ,

Equitec Comfort Lux lage neusriem

54,00

Equitec Comfort Lux lage neusriem is een neusriem is gemaakt van super zacht leer. De neusriem is zacht gevoerd om je paard optimaal te beschermen en voor een maximaal draagcomfort.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Equitec Comfort Lux lage neusriem

Equitec Comfort Lux lage neusriem is een neusriem is gemaakt van super zacht leer. De neusriem is gevoerd om je paard optimaal te beschermen en voor een maximaal draagcomfort. Deze neusriem kan gebruikt worden op alle Comfort Lux kopstukken. De Equitec Comfort Lux serie is gemaakt van het beste Italiaanse leer. Uiteraard handgemaakt en verwerkt zonder het gebruik van giftige chemicaliën.

Equitec snel wissel systeem

Equitec Comfort Lux lage neusriem is onderdeel van het Equitec snel wissel systeem. Dit vernuftige systeem geeft je de mogelijkheid om snel te wisselen van bijvoorbeeld kopstuk, neusriem of frontriem. Naar gelang welk paard je rijdt of in welke mood je bent. 
Alle Equitec producten zijn handgemaakt van hoge kwaliteit leer en afgewerkt met prachtig kwaliteit gespen.

Equitec

Equitec is een Deens bedrijf dat streeft naar perfectie tot in elk klein detail. Ze ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. De aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. De Equitec producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor IJslandse paarden.

Scroll naar top