Equitec Shine Bright Frontriem

80,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Equitec Shine Bright Frontriemis voorzien van een kristallen ketting. Geschikt voor alle hoofdstellen van de Equitec Comfort Lux-serie. De frontriem is voorzien van het Equitec snel wissel systeem.

Beschrijving

Equitec Shine Bright Frontriem

Equitec Shine Bright Frontriem is werkelijk uniek! Deze frontriem is voorzien van een kristallen ketting. De Equitec frontriem is gemaakt van het fijnste Argentijnse leer, wat zorgt voor de superieure kwaliteit. Geschikt voor alle hoofdstellen van de Equitec Comfort Lux-serie. De frontriem is bovendien voorzien van het Equitec snelwissel-systeem. Hierdoor kun je het hoofdstel eenvoudig aanpassen aan je outfit. Alle Equitec producten zijn handgemaakt. Dit zorgt voor een ongelooflijk goede afwerking en kwaliteit. Maat cob, speciaal voor IJslanders.

Equitec snel wissel systeem

De frontriem is onderdeel van het Equitec snel wissel systeem. Dit vernuftige systeem geeft je de mogelijkheid om snel te wisselen van bijvoorbeeld kopstuk, neusriem of frontriem. Naar gelang welk paard je rijdt of in welke mood je bent. 
Alle Equitec producten zijn handgemaakt van hoge kwaliteit leer en afgewerkt met prachtig kwaliteit gespen.

Hieronder zie je een kleine demostratie:

Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem Equitec snelwissel-systeem

Equitec

Equitec is een Deens bedrijf dat streeft naar perfectie tot in elk klein detail. Ze ontwerpen producten waarbij functionaliteit en mooi design samengaan en naast elkaar bestaan. De aanpak komt het paard, de ruiter en de toeschouwers ten goede. De Equitec producten zijn een lust voor het oog, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor IJslandse paarden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten