FIR-Tech Human elleboogband

23,00

De FIR-Tech elleboogband is effectief om pijn te verhelpen. De keramische deeltjes helpen de bloedsomloop te verhogen en afvalstoffen af te voeren. De stretchstof biedt een goede ondersteuning voor het gewricht. Levertijd ca. 2 weken.

Als u dit product koopt, zult u 23 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 23 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 5026 Categorieën: , Tags: ,

FIR-Tech Human elleboogband

FIR-Tech Human elleboogband, voor extra steun. Na groot succes met de producten voor paarden en honden, komt Catago nu met de FIR-Tech Human collectie. De FIR-Tech elleboogband is effectief om pijn te verhelpen. De keramische deeltjes in de stof helpen de bloedsomloop te verhogen en afvalstoffen af te voeren. De stretchstof biedt een goede ondersteuning voor het gewricht en is zeer comfortabel om te dragen. Wordt geleverd per stuk (1 per verpakking).

Catago FIR-Tech

FIR-Tech staat voor: Far Infrared Rays Technology. De FIR-Tech producten van Catago kenmerken zich door de keramische deeltjes, verweven in de stof. Deze deeltjes weerkaatsen de lichaamswarmte. Je kunt het vergelijken met de straling in een infraroodsauna. De keramische deeltjes zorgen voor een betere doorbloeding, opwarming van de spieren, afvoer van afvalstoffen en meer ontspanning. Bij de paarden hebben de producten, zoals dekens, dekjes en nekbeschermers, zich wat ons betreft al lang bewezen.

De FIR-Tech producten die voor de mens verkrijgbaar zijn: een hoofdband, knieband, elleboogband en enkelsteun. Uiteraard niet alleen voor ruiters! Tussen de foto’s van de producten kun je ook een maattabel vinden.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Maten

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top