Gboots

90,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Gboots de originele beenbescherming uit Zweden. Deze beenbeschermers leveren wij in diverse soorten gewicht.  

Beschrijving

Gboots

Gboots is de originele beenbescherming uit Zweden. Deze zogenaamde ballenboots leveren wij in diverse gewichten. Het gewicht zit aan de achterzijde van deze ballenboots, voor een opwaarts effect. Deze boots zijn kwalitatief erg goed en door de juiste pasvorm passen ze bij de meeste IJslandse Paarden. Helaas niet bij IJslanders zonder ijzers. Verder nemen ze geen vocht op, tijdens regen of bij een natte ovaalbaan. Dus ook bij slecht weer is het gewicht stabiel. Losse bevestigingsbandjes verkrijgbaar.

Wij hebben een uitgebreide collectie been- en hoefbescherming. Zijn de Gboots niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan bij onze andere beenbeschermers.

Kenmerken Gboots

  • Sterk
  • Lange levensduur
  • Goede pasvorm
  • Nemen geen vocht
  • Het gewicht blijft stabiel

Tips Gboots

Maak ze vooral goed vast, anders is de kans op verliezen groot. Deze boots bevestig je aan het voorbeen. De zwarte Gboots worden geleverd in 115 gram, zwaarder mogen ze zijn niet voor de keuringen.

Extra informatie

Gewicht

, , , , , , ,

Merk

Gboots

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.