Gboots

90,00

Gboots de originele beenbescherming uit Zweden. Deze beenbeschermers leveren wij in diverse soorten gewicht. Het gewicht zit aan de achterzijde, voor een opwaarts effect.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: GB Categorieën: , Tags: ,

Gboots

Gboots de originele beenbescherming uit Zweden. Deze beenbeschermers leveren wij in diverse soorten gewicht. Het gewicht zit aan de achterzijde, voor een opwaarts effect. Deze boots zijn kwalitatief erg goed en door de juiste pasvorm passen ze bij de meeste IJslandse Paarden. Helaas niet bij IJslanders zonder ijzers. Verder nemen ze geen vocht op, dus ook bij slecht weer is het gewicht stabiel.

Gboots zijn sterk en hebben een lange levensduur. De pasvorm is goed! Gboots nemen geen vocht op bij regen of als de ovaalbaan nat is. Het gewicht blijft stabiel.

Tips Gboots

Maak ze vooral goed vast, anders is de kans op verliezen groot. Deze boots bevestig je aan het voorbeen. De zwarte Gboots worden geleverd in 115 gram, zwaarder mogen ze zijn niet voor de keuringen.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gewicht

, , , , , , ,

Merk

Gboots

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top