Happy Skin Mini Test pakket

10,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Happy Skin Mini Test pakket ideaal om te kijken hoe je paard reageert op deze producten. Het bevat 150 gram Happy Belly Solid, een proefje Happy Skin Huidgel voor wondverzorging en de Happy Skin Huidspray een combinatie van huidverzorgen en muggen weren.

Beschrijving

Happy Skin Mini Test pakket

Happy Skin mini test pakket ideaal om eens te ervaren hoe je paard reageert op deze producten. Het bevat een mini verpakking Happy Skin Huidgel, een mini verpakking Happy Skin Huidspray en een mini verpakking Happy Belly Solid.

  • De Happy Belly Solid is puur om te kijken of je paard het wel eet, de hoeveelheid 150 gram is te laag om verschil te merken bij je paard.
  • De Happy Skin Huidspray zet je in als er muggen zijn, deze spray verzorgt de huid door de kokosvetzuren en houdt muggen op afstand.
  • De Happy Skin Huidgel mag niet ontbreken in je stalkast, ieder wondje groot of klein kan je er mee verzorgen. Is het wondje schoon, dan er gelijk op aanbrengen. Zo niet, dan één keer was en daarna de Huidgel blijven aanbrengen.

Interessante blogs over dit onderwerp vind je op onze Zomereczeem Blogpagina. Of meld je aan voor het traject “Help mijn paard heeft jeuk”.

Greenvalley

Alle producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door diverse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten