Help mijn paard heeft jeuk

Door: Yvonne van Dijk

Help mijn paard heeft jeuk

Dat lezen we zo ontzettend vaak, vooral in de zomer, maar ook in de herfst en steeds vaker ook in de winter. Op de Facebook pagina Zomereczeem Advies helpen wij waar we kunnen. Daar vonden wij ook onderstaande tekst: 

Wat als je alles al geprobeerd hebt? Verschillende zomereczeem dekens, poeders, zalven, aangepaste voeding, aangepaste huisvesting en zelfs cortisonen, injecties en tabletten.

Deze eigenaar was teneinde raad. Dus besloten wij samen met Greenvalley Health Products te starten met een nieuw gratis traject, geen dure cursus maar simpelweg heldere informatie. Greenvalley heeft een team van dierenartsen die meekijkt met de adviezen die wij geven. Yvonne van Dijk van Atorka Ruitersport leidt dit traject, zij is initiatiefnemer en ervaringsdeskundige. Ze heeft al zo’n 25 jaar ervaring met paarden die allergische reacties hebben, diverse cursussen en themadagen gevolgd, o.a. bij de Blauwe Hengst. Komen wij er niet uit samen, dan verwijzen wij door naar bijvoorbeeld Eqinful van Anne Lem. 

Gratis hulp/advies

Wij gaan samen met jou en je paard aan de slag. Met als doel je paard minder last/hinder te laten ondervinden van zijn allergische reacties / jeuk de komende zomer. Hoe fijn zou dat zijn? Garantie kunnen we nooit geven, maar de ervaring leert dat we een eind komen. 
 
Je kan altijd met het traject starten, wij hanteren geen sluitingsdatum of zo. Handig is wel zo vroeg mogelijk in het jaar alvast aan de slag te gaan met onze tips. Dus meld je nu aan, door een mail te sturen naar klantenservice@atorka.nl vertel in de mail in het kort wat voor paard je hebt, wat zijn rantsoen is en hoeveel beweging het paard krijg. De begeleiding is gratis, de producten die wij adviseren dien je zelf aan te schaffen. Uiteraard ben je tot niets verplicht. 

Hoe werkt het?

Eens per maand is er een meeting via teams, wij sturen je daarvoor een uitnodiging. Uiteraard ben je vrij om daarbij aan te sluiten, die mag maar hoeft niet. Verder zullen wij je informeren via de mail. Heb je tussendoor vragen, dan mag je altijd contact met ons opnemen. 

Meer blogs