Harry’s Horse bitloos hoofdstel Kaakgekruist Easy Care

80,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Harry’s Horse kaakgekruist bitloos hoofdstel Easy Car met teugelvoering kruislings via kin en nek. Het hoofdstel wordt geleverd met teugels voorzien van stopjes. Door het gebruik van kunstleder is het hoofdstel geschikt voor paarden met leer-allergie.

Beschrijving

Harry’s Horse bitloos hoofdstel Kaakgekruist Easy Care

Een kunstlederen bitloos hoofdstel met teugelvoering kruislings via kin en nek. Het hoofdstel wordt geleverd met teugels voorzien van stopjes. Door het gebruik van kunstleder is het hoofdstel geschikt voor paarden met leer-allergie. 

Het kunststof materiaal is bijzonder makkelijk in onderhoud. Het kopstuk en de neusriem zijn voorzien van zachte kunstleder padding, lusjes en andere details zijn tevens van kunstleder. Wij leveren dit hoofdstel in de Cob maat 

Verschillende bitloze systemen

Er bestaan verschillende bitloze systemen waaruit je kan kiezen als je de overstap wil maken van bit naar bitloos. Welke je kiest ligt aan het gevoel dat het hoofdstel jou geeft en de manier waarop je paard erop reageert; jullie zijn een team! Wil je advies over hoe je een overstap maakt naar bitloosrijden? We vonden een leuke blog van een collega ondernemer, die delen we graag met je. 

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.