Hengstencatalogus 2022

5,00

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

De IJslandse hengstencatalogus 2022, een prachtige catalogus vol informatie over ter dekking staande hengsten in België en Nederland.
SKU HC2022 Categorieën: ,

Beschrijving

Hengstencatalogus 2022

Wederom is het een eer om deze hengstencatalogus 2022 voor te stellen.

De 2 editie van de hengstencatalogus. Kan het symbolischer? De twee staat in bepaalde culturen symbool voor paren en dualiteit, geest en materie, man en vrouw, licht en donker. Met deze catalogus voegen wij daar hengst en merrie aan toe.

Wij ervaren het dan ook als de kroon op ons werk, hét visitekaartje van onze Belgisch-Nederlandse samenwerking die op een mooie zomerdag begon. En die zon komt ook stilaan weer in het land en binnenkort zijn er overal veulentjes in de weides. Wil jij volgend jaar ook een veulen op het land, dan is het tijd om een hengst voor je merrie uit te gaan zoeken. Je vindt in deze catalogus informatie over zo’n 35 IJslandse hengsten die in Nederland en België ter dekking staan. De catalogus is een product van het platform www.icelandichorse.eu!

Deze hengstencatalogus 2022 helpt jou in de zoektocht naar het paard met de perfecte gangen, het sublieme karakter, eentje met een gouden randje.

Lieve en Yvonne

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten