Hengstencatalogus 2022

5,00

De IJslandse hengstencatalogus 2022, een prachtige catalogus vol informatie over ter dekking staande hengsten in België en Nederland.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: HC2022 Categorieën: ,

Hengstencatalogus 2022

Wederom is het een eer om deze hengstencatalogus 2022 voor te stellen.

De 2 editie van de hengstencatalogus. Kan het symbolischer? De twee staat in bepaalde culturen symbool voor paren en dualiteit, geest en materie, man en vrouw, licht en donker. Met deze catalogus voegen wij daar hengst en merrie aan toe.

Wij ervaren het dan ook als de kroon op ons werk, hét visitekaartje van onze Belgisch-Nederlandse samenwerking die op een mooie zomerdag begon. En die zon komt ook stilaan weer in het land en binnenkort zijn er overal veulentjes in de weides. Wil jij volgend jaar ook
een veulen op het land, dan is het tijd om een hengst voor je merrie uit te gaan zoeken. Je vindt in deze catalogus informatie over zo’n 35 IJslandse hengsten die in Nederland en België ter dekking staan. De catalogus is een product van het platform www.icelandichorse.eu!

Deze hengstencatalogus 2022 helpt jou in de zoektocht naar het paard met de perfecte gangen, het sublieme karakter, eentje met een gouden randje.

Lieve en Yvonne

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Scroll naar top