De jongen, de mol, de vos en het paard

24,99

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
‘De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal’  is het hartverwarmende verhaal over vriendschap, gebaseerd op de gelijknamige Oscar-bekroonde animatiefilm, vertaald door Arthur Japin. Liefdevol voorleesboek voor jong en oud waarin een unieke vriendschap tot leven komt. Dit is een nieuwe uitgave van het eerdere boek, nu voorzien van prachtige tekeningen.

Beschrijving

De jongen, de mol, de vos en het paard

‘De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal’  is het hartverwarmende verhaal over vriendschap, gebaseerd op de gelijknamige Oscar-bekroonde animatiefilm, vertaald door Arthur Japin.

Liefdevol voorleesboek voor jong en oud waarin een unieke vriendschap tot leven komt. Dit is een nieuwe uitgave van het eerdere boek, nu voorzien van prachtige tekeningen.

Beschrijving:

In ‘De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal’ van Charlie Mackesy gaat een nieuwsgierige jongen op zoek naar een thuis.

Onderweg ontmoet hij een wijze mol, een bedachtzame vos en een krachtig paard, en dat is het begin van hun vriendschap.

De grote, full colour illustraties, zijn gebaseerd op de BBC animatiefilm (te zien op Apple TV) die de Oscar won voor de beste korte animatiefilm.

De illustraties brengen de karakters die we allemaal kennen uit het eerste deel tot leven.

Je stapt in hun wereld en reist met hen mee.

Ook dit verhaal is met liefde vertaald door Arthur Japin.

Het is een prachtig verhaal dat ons allemaal thuis brengt en zeker kinderen erg zal aanspreken.

De auteur Charlie Mackesy

‘Ik hoop dat dit boek je moed geeft en het gevoel dat je geliefd bent.

Denk er altijd aan dat jij ertoe doet, en dat jij aan deze wereld iets toevoegt wat niemand anders heeft.’ – Charlie Mackesy

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.