HG Zebra eczeemdeken

56,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De HG zebra eczeemdeken is een sterke én voordelige deken. Een deken die beschermt je paard tegen muggen en insecten. De deken heeft een buikflap en is gemaakt van sneldrogend materiaal. Begin maart al leverbaar!
SKU 503371500 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

HG Zebra eczeemdeken

De HG zebra eczeemdeken is een sterke én voordelige deken. Een deken die beschermt je paard tegen muggen en insecten. De deken heeft een losse buikflap en is gemaakt van sneldrogend – ademend materiaal. Een nieuwe deken voor ons, binnenkort is de deken leverbaar en kunnen we meer vertellen over de maatvoering.

Eczeemdeken

Naast deze deken hebben we tal van andere dekens. Ook de Aiman is handig voor bijvoorbeeld een paard met zomereczeem. Aiman is een vliegen- en regendeken in één!  Gedurende een lange regenperiode is een eczeemdeken niet altijd comfortabel voor het paard. Vandaar deze regen / vliegendeken in onze shop. Niet alleen paarden met zomereczeem zijn blij met deze deken, de Aiman regendeken en vliegendeken is voor ieder paard handig.

 

Extra informatie

Merk

Horse Guard

Deken maat

165 cm, 175 cm, 185 cm

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.