Happy Skin Buzz Off Spray

29,00163,00

Aantal

Vaak samen gekocht.

Happy Skin Huidgel

De Happy Skin huidgel is ontwikkeld voor de genezing van wondjes / wonden bij paarden en pony's. Happy Skin huidgel helpt om wonden sneller te herstellen. Wonden overal op je paard, veroorzaakt door een ander paard bijvoorbeeld, of door iets onhandigs op het land of in de paddock. Deze huidgel is een soort pleister op de wond.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Happy Buzz Off spray is een natuurlijke insectenspray voor paarden en pony’s. De spray houdt insecten op afstand, hierdoor verminder je tevens de kans op muggenbeten, ideaal voor paarden die hier gevoelig voor zijn. Happy Skin Buzz Off Spray heeft als basis monoglyceriden uit kokosvetzuren. Spray het paard regelmatig volledig in, bij voorkeur op vaste dagen in de week. Herhaal de behandeling na een forse regenbui. De Happy Skin spray leveren wij met spray knop. Het product is 100% natuurlijk en niet schadelijk voor de paarden. En is ook inzetbaar in de strijd tegen teken!  

Beschrijving

Happy Skin Buzz Off Spray

De Happy Buzz Off spray is een natuurlijke insectenspray voor paarden en pony’s. De spray houdt insecten op afstand, hierdoor verminder je tevens de kans op muggenbeten, ideaal voor paarden die hier gevoelig voor zijn. Happy Skin Buzz Off Spray heeft als basis monoglyceriden uit kokosvetzuren. Spray het paard regelmatig volledig in, bij voorkeur op vaste dagen in de week. Herhaal de behandeling na stortregen. De Happy Skin spray leveren wij met spray knop. Het product is 100% natuurlijk en niet schadelijk voor de paarden.

Hoe werkt de Happy Skin Buzz Off spray?

De Happy Skin Spray is een product op natuurlijke basis, het voorkomt dat paarden gestoken of gebeten worden door diverse insecten zoals muggen en knutten. De Buzz Off Spray werkt optimaal in combinatie met Happy Skin Huidspray. Grote verschil tussen beide producten is dat Huidspray vooral knutten werend is én verzorgend werkt. De Buzz Off spray houdt meer soorten muggen en insecten op een afstand, maar is niet verzorgend.

Happy Skin Buzz Off tegen teken

De actieve stoffen blijken ook effectief in het weren van teken. Uit onderzoek blijkt een deze spray werkt tegen drie typen teken:

 • Ixodes ricinus = schapeteek, de meest voorkomende teek in Nederland bij dieren en mensen.
 • Rhipicephalus sanguineus = hondenteek, de meest wijd verspreide teek wereldwijd.
 • Amblyomma americanum = teek in Noord -Amerika, actief bij mensen en dieren.

Op basis van bovengenoemde mag worden verwacht dat de actieve stoffen ook werkzaam zijn tegen andere typen teken. Het werkingsmechanisme is dat teken bij contact met de huid waarop Buzz Off Spray is aangebracht dit zo onaangenaam vinden, dat ze zich laten vallen. Meer hierover vind je in deze blog.

Gebruiksaanwijzing

Behandel je paard door het gehele lichaam twee keer per week in te sprayen. Kies hiervoor vaste dagen is ons advies. Vermijd contact met wondjes, ogen en slijmvliezen. Volledig betekent het gehele paard in sprayen; staart, manen, benen, uier, koker, flanken, boeg en hoofd. Gebruik voor het hoofd eventueel een spons zodat het niet in de ogen kan komen.

 • Vermijd contact met ogen en slijmvliezen;
 • Herhaal de behandeling na regen;
 • Goed schudden voor gebruik;
 • Bewaren op kamertemperatuur;
 • Bij overgevoeligheid de behandeling stoppen.

Samenstelling

Geselecteerde vetzuren en monoglyceriden afkomstig van kokosolie, emulgatoren (E432, E433), propyleenglycol en pepermuntolie.

Blog en advies

Wij hebben inmiddels diverse blogs gepubliceerd over het gebruik van Happy Skin producten. Hier in het kort wat ons advies is bij paarden met zomereczeem:

 • Zorg voor een gezonde darm, geef Happy Belly Solid door het voer
 • Regelmatig je paard behandelen met de Happy Skin Huidspray, het weert knutten en verzorgt eventuele wondjes
 • Is er toch een wat groter wondje ontstaan, dan gebruik je de Happy Skin Huidgel
 • Bij grote insecten druk ga je de Happy Skin Buzz Off inzetten

Ontzorgen

Tevreden over de Happy Skin producten? En wil je alles graag in één keer in huis hebben? Geen gedoe meer gedurende het eczeemseizoen? Dat kan geregeld worden. Laat even weten voor hoeveel paarden jij Happy Belly en Happy Skin producten nodig hebt. Dan komen wij met een mooi voorstel. Je kan een mailtje sturen aan de klantenservice of even bellen, het nummer is +31 (0) 348-446168.

Greenvalley

Alle producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door diverse IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Extra informatie

Merk

Greenvalley

Inhoud

, ,

1 beoordeling voor Happy Skin Buzz Off Spray

 1. giendekker (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben fan van Happy Skin maar van de Buzz Off Spray gaat één van mijn paarden heel raar hoesten. Ik gebruik het voor dat paard niet meer maar mijn andere paard heeft echt minder last van beestjes tijdens de ritjes.

 2. Yvonne van Dijk

  Hoi Gien, dank je wel voor de review. Mag ik je een tip geven, probeer de Buzz Off eens met de doseerdop aan te brengen ipv met de spraykop. Misschien dat dit scheelt. Verder fijn dat de paard minder last hebben van insecten tijdens het rijden. Yvonne / Atorka

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.