Hoefbevochtigers

15,95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Waldhausen hoefbevochtigers zijn onontbeerlijk als je paard last heeft van droge of brokkelhoeven. Als het lange tijd droog en warm weer is hebben de hoeven van je paard soms ernstig te lijden. De Waldhausen hoefbevochtigers bieden dan uitkomst. Stop de hoefbevochtigers in het water voordat je ze om de hoeven van je paard doet. Laat je paard 20-30 minuten staan en voila: fijne gehydrateerde hoeven.

Beschrijving

Hoefbevochtigers

Hoefbevochtigers zijn onontbeerlijk als je paard last heeft van droge of brokkelhoeven. Als het lange tijd droog en warm weer is hebben de hoeven van je paard soms ernstig te lijden. Stop de hoefbevochtigers in het water voordat je ze om de hoeven van je paard doet. Laat je paard 20-30 minuten staan en voila: fijne gehydrateerde hoeven.

Na het bevochtigen, de hoef insmeren met een olie (bijvoorbeeld zonnebloem-, olijf- of een speciale hoefolie) en de hoef kan er weer tegenaan! Je kunt de hoefbevochtigers enkele uren tot een hele dag of nacht omdoen. Het verschilt per paard hoe lang het nodig is om ze te gebruiken. Let op  of je paard geen schuurplekjes krijgt en verzorg de kootholte goed.

Wij leveren dit product per paar (2 stuks). Wil je ze voor alle 4 de hoeven tegelijk gebruiken, dan bestel je 2 paar. Verkrijgbaar in de maat M, welke geschikt is voor de meeste IJslanders.

Hoefbevochtigers voor hoefbevangen paard

TIP: Heb jij een hoefbevangen paard en wil je zijn hoeven koelen? Stop deze hoefbevochtigers nat in de vriezer, om ze daarna om de hoeven van je paard te doen.

Extra informatie

Merk

Waldhausen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.