Horse Fly Trap Glue vliegenvallenlijm

21,50

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Deze lijm is zeer zuinig in gebruik. Hang een nieuwe dazenbal op als de oude vol dazen en insecten zit. Wel buiten bereik van kinderen en paarden ophangen.

Beschrijving

Horse Fly Trap Glue vliegenvallenlijm

Horse Fly Trap Glue vliegenvallenlijm een geweldig product in combinatie met de dazenbal. Smeer de bal in met deze lijm en je hebt gedurende 5 maanden minder dazen op je erf. Horse Fly Trap Glue is weer- en regenbestendig. De meest prijsgunstigste manier om een dazenval te maken. Een verpakking van 750 ml is goed voor zo’n 10 dazenballen. Zonder pesticiden, maar op een natuurlijke manier insecten (geen vogeltjes) vangen.

Opmerking

Deze lijm is zeer zuinig in gebruik. Hang een nieuwe dazenbal op als de oude vol dazen en insecten zit. Wel buiten bereik van kinderen en paarden ophangen.

Gebruiksaanwijzing

Eerst de Horse Fly Ball opblazen en op de gewenste plek ophangen, bij voorkeur half  in de zon en half in de schaduw. Dan met de kwast een dikke lijm laag aanbrengen op de bovenzijde van de bal, zo’n 10 cm onder het handvat. Het handvat vasthouden als je gaat smeren, zo blijft de bal stil hangen. Doordat de lijm warm wordt druipt deze langzaam over de bal in strepen naar beneden. Met de kwast de lijn voordelig verdelen over de bal.

En dan……… vangen die dazen / insecten!

Vliegen, Dazen en Teken

Vliegen, Dazen en Teken, allemaal insecten die je liever niet bij je paard of pony hebt. Het ene paard wordt helemaal gek van een dazensteek, de ander krijgt geen rust van de vliegen. Ondersteun je paard bijvoorbeeld met een goede vliegendeken, een vliegenspray op natuurlijke basis en een goede vliegenkap. Ideaal is het allemaal niet, maar het werkt wel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten