Hrimnir lage neusriem Fire and Ice

65,95

De Hrimnir lage neusriem Fire and Ice heeft een zachte vulling rond de neus en is gemaakt van leer van hoge kwaliteit, met extra olie voor duurzaamheid en zachtheid. De neusriem heeft strass steentjes in de kleur vuur en ijs, geïnspireerd op de IJslandse natuur.

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Hrimnir lage neusriem Fire and Ice

De Hrimnir lage neusriem Fire and Ice heeft een zachte vulling rond de neus en is gemaakt van leer van hoge kwaliteit, met extra olie voor duurzaamheid en zachtheid. De neusriem heeft strass steentjes in de kleur vuur en ijs, geïnspireerd op de IJslandse natuur. Wij leveren de neusriem standaard in de Cob maat, waarbij de neusriem 24 cm breed is.

Details:
  • Zwart;
  • Zachte vulling rond de neus;
  • Slank ontwerp voor licht comfort;
  • Leer van hoge kwaliteit met extra olie voor duurzaamheid en zachtheid;
  • Roestvrijstalen gespen met rollen voor eenvoudige aanpassing;
  • Gespbeschermers om beknelling te voorkomen;

* Zelfs bij normaal gebruik kan worden verwacht dat individuele stenen eruit zullen vallen, aangezien paarden vaak met hun hoofd over hun benen of andere voorwerpen (bijv. Stalmuur, schutting etc.) wrijven.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een bovendien een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest bij Hrimnir en door verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Hrimnir

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top