Hrimnir neusriem anatomisch

85,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Deze elegante en innovatieve Hrimnir anatomische neusriem heeft een extra zachte vulling en is bijzonder comfortabel voor het paard.

Beschrijving

Hrimnir neusriem anatomisch

Deze elegante en innovatieve Hrimnir anatomische neusriem heeft een extra zachte vulling en is bijzonder comfortabel voor het paard. De neusriem heeft een unieke uitstraling en door zijn vorm kunnen  de meest gevoelige paarden ontspannen. Dit komt omdat de druk op gevoelige gebieden, zoals het kwetsbare neusbot, motorische en sensorische zenuwen en de kiezen wordt geminimaliseerd. Dit kan het voor het paard gemakkelijker maken om contact met het bit te zoeken.

De Hrimnir neusriem is gemaakt van hoogwaardig leer met gespen van roestvrij staal. De rollen in de gespen zorgen voor een gemakkelijke en snelle aanpassing. Een gespbescherming onder de gesp voorkomt beknelling. De “keepers” zorgen voor extra veiligheid en een strakke uitstraling.

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts.

Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Extra informatie

Merk

Hrimnir

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten