Hrimnir neusriem anatomisch

85,95

Nieuw, deze anatomische neusriem van Hrimnir.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Hrimnir neusriem anatomisch

Deze elegante en innovatieve Hrimnir anatomische neusriem heeft een extra zachte vulling en is bijzonder comfortabel voor het paard. De neusriem heeft een unieke uitstraling en door zijn vorm kunnen  de meest gevoelige paarden ontspannen. Dit komt omdat de druk op gevoelige gebieden, zoals het kwetsbare neusbot, motorische en sensorische zenuwen en de kiezen wordt geminimaliseerd. Dit kan het voor het paard gemakkelijker maken om contact met het bit te zoeken.

De Hrimnir neusriem is gemaakt van hoogwaardig leer met gespen van roestvrij staal. De rollen in de gespen zorgen voor een gemakkelijke en snelle aanpassing. Een gespbescherming onder de gesp voorkomt beknelling. De “keepers” zorgen voor extra veiligheid en een strakke uitstraling.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie. We gebruiken gepatenteerde materialen en doen grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen ons om onze producten te verbeteren. We behouden hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Hrimnir

Andere suggesties…

Scroll naar top