Hrimnir rijhandschoen light

29,00

De Hrimnir rijhandschoen light is gemaakt voor in de zomer. De handschoenen zijn licht en ademend en gemaakt van duurzaam materiaal. De handschoenen hebben een prettige pasvorm en sluiten mooi aan. Het fraaie Hrimnir logo staat op de sluiting.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 684211 Categorieën: , , Tags: , ,

Hrimnir rijhandschoen light

De Hrimnir rijhandschoen light is gemaakt voor in de zomer. De handschoenen zijn licht en ademend en gemaakt van duurzaam materiaal. De handschoenen hebben een prettige pasvorm en sluiten mooi aan. Het fraaie Hrimnir logo staat op de sluiting. De kleur is donkergrijs en past perfect bij het wedstrijdjasje Krafla voor dames en Kraftur voor heren. Fijne grip en handig is dat je het touch screen van je telefoon kunt bedienen zonder deze handschoenen uit te hoeven doen. Stijlvolle accessoire voor tijdens de wedstrijden, training of buitenrit.

Kenmerken Hrimnir rijhandschoen light

  • licht en ademend
  • duurzaam materiaal
  • goede grip
  • touch screen compatible
  • fijne handschoenen voor in de zomer

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een bovendien uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen ons om onze producten te verbeteren. We behouden hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , , ,

Merk

Hrimnir

Andere suggesties…

Scroll naar top