Ice-line Competition

2.250,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
SKU 10025W Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Ice-line Competition

Ice-line Competition is een zadel geschikt voor IJslandse paarden met een iets verzonken rug. Dit zadel heeft special gevormde wrongen welke mede met de verhoogde lepel ervoor zorgen dat de ruiter in de juiste positie van het zadel zit. De Ice-line Competition heeft als basis een hoogwaardige kunststof zadelboom, welke middels het verwisselbare kopijzer eenvoudig aan de bouw van het paard kan worden aangepast. Daarnaast is het het zweetblad is gedoubleerd welk zorgt voor een comfortabel gevoel en de kussens zijn gevuld met wol.

Standaard is dit zadel leverbaar in de zitmaten 17 en 17.5″en met wol gevulde kussens.

Kleuren

Er is een ruime keuze mogelijkheid voor de kleur van het Ice-Line Competition zadel, het stiksel en de biezen. Wil je meer hierover weten neem dan contact op met Hans van Dijk, onze zadelpasser.

Zadelafspraak

Ben je op zoek naar een ander zadel? Of wil je een zadelafspraak maken? Stuur dan een mailtje aan hans@atorka.nl of bel 06 287 13 577.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten