Isknapar Skyggni lichtgevende bandages

37,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Isknapar Skyggni lichtgevende bandages is weer zo’n innovatief product van Isknapar. Ideaal als je met je paard goed zichtbaar wilt zijn tijdens de donkere dagen. Wat een handige ‘gadget’!

Beschrijving

Isknapar Skyggni lichtgevende bandages

De Isknapar Skyggni lichtgevende bandages is weer zo’n innovatief product van Isknapar. Ideaal als je met je paard goed zichtbaar wilt zijn tijdens de donkere dagen. Wat een handige ‘gadget’!

Isknapar Skyggni lichtgevende bandages maakt je zichtbaar als je tijdens het donkere seizoen op pad bent met je paard. De reflecterende bandages worden boven de enkel bevestigd met een klittenband sluiting. Maar je kan ze natuurlijk ook op andere plekken vastmaken. Bijvoorbeeld om je eigen armen of???

Oplaadbare LED-lampjes

Isknapar Skyggni lichtgevende bandages zijn voorzien van LED-lampjes, die je kan opladen met een USB-Micro-B-oplaadkabel (niet meegeleverd). De lichtgevende bandages zijn gemaakt om de aandacht op het paard te vestigen en hebben geen beschermende of ondersteunende functie.

Kenmerken Isknapar Skyggni lichtgevende bandages

  • 32 cm lang (diameter van circa 7,5 – 8,5 cm) en 5,5 cm hoog
  • Lichtgevend, dus verhoogd de veiligheid
  • voorzien van oplaadbare LED-lampjes
  • Oplaadbaar met een USB Micro-B oplaadkabel. Deze wordt niet meegeleverd!

Isknapar

Isknapar is een nieuw merk bij Atorka. Isknapar heeft de filosofie dat elke IJslandse paarden fan en -ruiter kwaliteit tegen een eerlijke prijs verdient. Ze hebben een producten voor zowel de IJslanderruiter als het IJslandse paard.

Extra informatie

Merk

Isknapar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.