Islensk Sleipnir Kopstuk en Frontriem

125,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Islensk Sleipnir Kopstuk en Frontriem is een prachtige zwart lederen frontriem in een v-vorm met een Ennislauf eraan. De Ennislauf is een sieraad aan de frontriem wat vroeger werd gebruikt op speciale gelegenheden en feestdagen. De Sleipnir frontriem is dan ook de perfecte frontriem voor op wedstrijd of een feestelijke rit!

Beschrijving

Islensk Sleipnir Kopstuk en Frontriem

Islensk frontriem Sleipnir is een prachtige zwart lederen kopstuk met een unieke frontriem in een v-vorm met een Ennislauf eraan. Als we terug gaan in de tijd, zien we dat tuig vaker werd versierd. Op speciale gelegenheden zoals feestdagen werden hoofdstellen versierd met bladeren, stippen en andere decoraties. De Ennislauf – het sieraad aan de frontriem – was een vaak gebruikte versiering. De Sleipnir frontriem is dan ook de perfecte frontriem voor op wedstrijd of een feestelijke rit!

Kenmerken Islensk Sleipnir Kopstuk en Frontriem

  • Zwart leer
  • Ennislauf
  • Historische betekenis

Islensk

Islensk is een IJslands merk wat prachtige hoog kwaliteit IJslandse en Scandinavische producten verkoopt voor in huis en voor het paard. In hun ontwerpen ligt de focus op de rijke IJslandse geschiedenis. Ze hebben een grote collectie aan artikelen, van onderzetters tot frontriemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.