Magische Islandpferde boek

35,00

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Magische Islandpferde is een nieuw boek van Gabrielle Boiselle. Het boek telt 256 pagina’s. Gabriele Boiselle is sinds haar eerste reis in de jaren tachtig verliefd geworden op IJsland en de IJslandse paarden. “Waarschuwing, dit boek is verslavend”, zegt Gabriele, “net als IJsland zelf”.

Beschrijving

Magische Islandpferde boek

Een nieuw boek: ‘Magische Islandpferde’ van Gabrielle Boiselle.

Gabrielle Boiselle is sinds haar eerste reis in de jaren tachtig verliefd geworden op IJsland en de IJslandse paarden. “Waarschuwing, dit boek is verslavend”, zegt Gabrielle, “net als IJsland zelf”.

De fotograaf is enthousiast over IJsland. Met dit boek vol ingenieuze foto’s en bijzondere verhalen wil ze bij iedere lezer een verlangen opwekken, een verlangen naar het vulkanische eiland met zijn adembenemende natuur.

Gabrielle Boiselle je mee op haar persoonlijke reis naar IJsland en laat hem voelen hoe het voelt om onderweg te zijn en verbonden te zijn met de paarden. Ze introduceert de paarden als een belangrijk onderdeel van de IJslandse cultuur, beschrijft de mensen, het landschap en de magie die van beide uitgaat.

Wat maakt dit boek bijzonder…

IJsland is een magische plek met zijn eigen wetten, in harmonie met de paarden en mensen en de machtige natuur. Zodra je er bent, de wind door je haren voelt en de geur van zout proeft, lijkt de tijd stil te staan. Plots herinner je je geuren en ervaringen, kleuren, wolkenschilderijen en kleine dingen van je laatste bezoek. En als je eenmaal te paard door dit grandioze landschap met zijn onmetelijke uitgestrektheid bent, voel je je los van alles wat moeilijk is.

Dit boek legt de magie vast die onvermijdelijk wordt geassocieerd met het rijden door IJsland en het leren kennen van de paarden. In de IJslandse zomer, wanneer de gouden zon zachtjes de horizon raakt om meteen weer op te komen, voelt men zich betoverd. Te midden van een kudde paarden, voortgedreven door wilde manen, beginnen de binnenste kanten van onze ziel te weerklinken.

Formaat 24 x 29 cm / 256 pagina’s

ISBN 978-3-275-02220-5

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.