Muck Boot Derby jodhpur

99,00

Muck Boot Derby jodhpur. Eindelijk een nieuwe schoen voor de paardenliefhebber, stalhouder, instructeur, boer … eigenlijk voor iedereen! Deze schoen is een verfijnde versie van een klassieke favoriet. Je kunt er dagen op lopen, mee rijden, mee mesten, mee werken…

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Muck Boot Derby jodhpur

Muck Boot Derby jodhpur. Eindelijk een nieuwe schoen voor de paardenliefhebber, stalhouder, instructeur, boer … eigenlijk voor iedereen! Deze schoen is een verfijnde versie van een klassieke favoriet. Je kunt er dagen op lopen, mee rijden, mee mesten, mee werken… Deze pull-on chelsea is ook nog eens stijlvol genoeg om in de stad te dragen bijvoorbeeld.

De duurzame en beschermende functies zijn ontworpen voor het leven in de paardensport en op de boerderij. Een slanke leest en stevige hak passen veilig in zowel westerse als Engelse stijgbeugels. Dé opvolger van de populaire Muck Boot Wear. Ze vallen wat klein is onze ervaring, een maatje groter bestellen is het advies.

Specificaties Derby jodhpur boots:

  • 100% waterdicht neopreen rubber;
  • Slip-On Chelsea-stijl;Neopreen laars;
  • Jodhpur met rubberen bovenkant voor warmte, comfort én bescherming;
  • 3 mm ingebouwd voetbed voor comfort onder de voet;
  • Stalen schacht voor stabiliteit;
  • Aangepast aan stijgbeugels: veilig om mee te rijden;
  • Lichtgewicht;
  • Anti-slip zool;
  • Dames model.

Muck Boot

Het begon allemaal met een universeel probleem: vuiligheid. Natte, rommelige, modderige, vuile modder. We waren vastbesloten om een oplossing te vinden om onze voeten warm en droog te houden. Daarom wilden we de meest beschermende, comfortabele en betrouwbare laarzen ter wereld bouwen, ongeacht de omstandigheden. Zo werd The Original Muck Boot Company® geboren, met 100% waterdichte laarzen en schoenen die bestand zijn tegen de meest smerige situaties in elk seizoen.

In de afgelopen twee decennia hebben we de vrijheid gehad om te innoveren, te experimenteren en onze producten te testen in elk afzonderlijk element – want buiten zijn er veel meer dan vier seizoenen. Daarom hebben we elk van onze stijlen ontworpen om hard te werken voor elke taak en elke conditie te trotseren – zodat u beschermd, productief en altijd in uw comfortzone kunt zijn, ongeacht het weer.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , ,

Andere suggesties…

Scroll naar top