Phytonics Strezz

37,95

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Phytonics Strezz helpt jouw dier emotioneel en fysiek te ontspannen. Dit kan wenselijk zijn, bijvoorbeeld bij veel stress, angst, nervositeit etc.
SKU PYSTR13040 Categorie:

Beschrijving

Phytonics Strezz

Phytonics Strezz helpt jouw dier emotioneel en fysiek te ontspannen. Dit kan wenselijk zijn, bijvoorbeeld bij veel stress, angst, nervositeit etc. Of bijvoorbeeld na een operatie of ongeluk. Dit middel kan tevens gebruikt worden bij spanningen door vuurwerk of wedstrijden.

Het product werkt ondersteunend en ontspannend zonder te versuffen. Het werkt specifiek op de HPA-as (hypothalamus-hypofyse-bijnieras). Phytonics Strezz bevordert het herstel van een overbelast zenuwstelsel en het herstel na emotioneel- en fysiek trauma.

Voor wie geschikt?

Het product is door middel van druppels toe te dienen. Geschikt voor katten, honden en paarden. In chronische gevallen 2x per dag toedienen. In acute stresssituaties (wedstrijden, shows, operaties, vervoer etc.) kan het middel vlak voor, of vlak na de situatie worden toegediend. Bij voorkeur een kwartier voor of na het eten toedienen. Phytonics Strezz kan over een stukje brood worden gegeven. Omdat er alcohol in zit kan het product ook worden verdund met water, en worden toegediend via een spuitje in de mond. Lees voor gebruik de bijsluiter/instructies op de verpakking. Raadpleeg bij twijfel altijd een dierenarts.

Dosering en toediening:
Hond: 5-10 druppels
Kat: 2-5 druppels
Paard: 10-15 druppels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten