Stübben enkel gebroken bustrens

57,50

Stübben enkel gebroken bustrens. Het bit ligt iets rustiger in de paardenmond. Het bit is gemaakt van sweet copper materiaal.

Als u dit product koopt, zult u 58 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 58 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 2238 Categorieën: , , Tag:

Stübben enkel gebroken bustrens

Stübben enkel gebroken bustrens. Voordelen van dit bit: het spaart de lip en mondhoek, verhindert het klemmen van het bit tussen mond en ring. Het bit ligt iets rustiger in de paardenmond. Het bit is gemaakt van sweet copper materiaal.

Widths in cm: 9.5 / 10.5 / 11.5 / 12.5 / 13.5 / 14.5 cm
Ring-Ø: 50 mm
Thickness: 12 mm

SWEET Copper

De voordelen van sweet copper materiaal: betere aanname en aangenamere smaak. De kauwbevorderende werking stimuleert de speekselvorming. De massieve koperverbinding (90% koper, 7% ijzer aluminium, nikkelvrij) heeft een grote stevigheid.

Stübben STEELtec kwaliteit

Geen scherpe kanten die de paardenmond kunnen kwetsen, grote duurzaamheid door uitgezochte materialen. Speciale verwerkingstechnieken verminderen het uitlopen van de scharnierverbindingen van het bit.

Bustrens

In het artikel van BIT Magazine schrijft bitexpert Gail Johnson: “De traditionele bustrens heeft over het algemeen een recht, enkel gebroken mondstuk. Het is  ontwikkeld om stabiliteit te geven in de paardenmond bij een voorwaarts-neerwaartse druk”.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bit maat

,

Merk

Stübben

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top