Ticks off tekenspray

38,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Ticks off tekenspray van Hilton Herbs is een pesticidevrije spray voor paarden en honden. Deze spray-conditioner is geschikt voor zowel paarden als honden en maakt hun vacht letterlijk te glad voor teken! Het product heeft een prettige lavendelgeur en is eenvoudig aan te brengen.

Beschrijving

Ticks off tekenspray

De Ticks off tekenspray van Hilton Herbs is een pesticidevrije spray voor paarden en honden. Deze spray-conditioner is geschikt voor zowel paarden als honden en maakt hun vacht letterlijk te glad voor teken! Na slechts één toepassing merk je een onmiddellijke vermindering van het aantal teken op je paard en hond. Herhaalde toepassing verbetert de effectiviteit van het product. Het product heeft een prettige lavendelgeur en is eenvoudig aan te brengen.

Details Ticks-Off tekenspray

  • Werkt onmiddellijk en maximaal een week;
  • Is olievrij en laat geen residu achter;
  • Is sneldrogend;
  • Een veilige en effectieve manier om je dieren tekenvrij te houden;
  • Verkrijgbaar in: 946 ml sprayflacon.

Ingrediënten: bevat gedeïoniseerd water, glycerine, propanediol, emulgerende was, polysorbaat 20, Lavendel olie, phenoxyethanol, dimethicone, kaliumsorbaat.

Gebruik

Ticks-Off spray is het meest effectief bij een recent afgespoeld/gewassen dier. Niet toepassen waar het zadel en de singel van je paard worden vastgemaakt, vanwege het feit dat Ticks Off de vacht glad maakt. Hierdoor gaat je zadel misschien schuiven.

Breng spray aan op een schone vacht, manen en staart van je paard of hond. Spray een aantal keren zodat het haar vochtig is. Gebruik daarna je hand of een borstel in de haargroeirichting om de spray te verdelen over de vacht. Even laten drogen voordat je aan extra verzorging begint. Breng de spray telkens wanneer je op pad gaat opnieuw aan voor het beste resultaat.

Blog over teken

Je kent het vast wel. Je bent lekker met je paard op een bosrit geweest en je komt thuis en ontdekt teken. Linda van Tol schreef een blog over teken, zij is gastblogger en ervaringsdeskundige.

Review Ticks off tekenspray

Lara ter Mors: “Na een aantal weken Ticks Off geprobeerd te hebben ben ik wel positief. Minder teken, yes! Super fijn dat er een pesticidevrij middel is wat voorkomt dat er teken op je dier zitten. Ik heb het geprobeerd op mijn hond en mijn merrie met veulen. Deze kon ik allemaal helemaal insprayen. Klein nadeel met rijpaarden is dat je het niet op het stuk moet sprayen waar het zadel en de singel liggen, i.v.m. glijden van het zadel doordat de vacht gladder wordt.

Wel vond ik de toepassing vrij veel werk, mede omdat je het wekelijks moet herhalen en het liefst ook nog voordat je gaat rijden/wandelen. Ik heb op mijn paarden toch nog wat teken gevonden. Vooral in plooien en op de neus. Wellicht gaat het door het hooi tegen de neus toch van de vacht af, waardoor de teken dan weer grip hebben. Hilton Herbs zegt hierover dat herhaalde toepassing de effectiviteit van het product verbetert. Mijn hond was tekenvrij (en een heerlijk glad vachtje). De paarden dus niet 100% teekvrij, maar elke teek minder is er één!”

Extra informatie

Inhoud

Merk

Hilton Herbs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.