Tölthester Blesi IJslander zadel

2.050,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Tölthester Blesi IJslander zadel is ontwikkeld met de droom om paard en ruiter in een natuurlijke balans dichter bij elkaar te brengen.

Beschrijving

Tölthester Blesi IJslander zadel

Tölthester Blesi IJslander zadel is ontwikkeld met de droom om paard en ruiter in een natuurlijke balans dichter bij elkaar te brengen.

De inspiratie voor Blesi komt voort uit de wens om een ​​zadel te maken met een vaste boom.
Maar met de prettige eigenschappen van een boomloos zadel, een zadel die tegelijkertijd de positie en impact van de berijder bevordert. En zadel dus met een boom, maar die boom is zeer flexibel alsof je op een boomloos zadel rijdt.

Blesi heeft een diepe zit die de ruiter op natuurlijke wijze in een correcte en evenwichtige positie brengt.
Terwijl door het gebruik van deze speciale boom, het eenvoudig is om alle bewegingen van het paard duidelijk te voelen zonder de goede ondersteuning te verliezen die een boomzadel biedt.
De Tölthester Blesi is gebouwd op een van onze nieuwe bomen, namelijk een L-boom. Het zadel is in Europa gemaakt van leer van de beste kwaliteit. Wij hebben dit zadel standaard op voorraad met wol gevulde kussens, maar het kan ook  met foamen kussens geleverd worden.

Zadelpasser

Onze zadelpasser Hans van Dijk werkt graag met wol in de kussens. Zadels kunnen beter op maat gevuld worden, wat hij ter plekke kan doen indien dit nodig mocht zijn. Indien een Blesi met foam kussen beter past, dan zijn deze vaak snel leverbaar. Het is fijn dat het zadel leverbaar is van 16 t/m 18 inch. Het gewicht van Blesi is circa 4.9 kilo.

Tölthester

Tölthester is een Deens bedrijf wat een reeks hoogwaardige zadels heeft ontwikkeld speciaal voor het IJslandse paard. Alle zadels zijn gemaakt in de EU en er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsleer uit Engeland en Duitsland.

Inmiddels heeft Tölthester de collectie uitgebreid met allerlei producten speciaal ontwikkeld voor IJslanders. Denk hierbij aan een kaptoom, singels, beugelriemen, halsters, hoofdstellen en teugels en nog veel meer. Atorka is trotse dealer van Tölthester in de Benelux.

Extra informatie

Merk

Tölthester

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.