Tölthester Flaki

2.250,00

Het Tölthester Flaki zadel is van geheel nieuw ontwikkeld design waarbij in de kussen drie lagen foam zijn verwerkt. De zachte laag die hierdoor onstaat draag altijd goed op de rug van het paard.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Tölthester Flaki zadel: Het ideale IJslander zadel

Het Tölthester Flaki zadel is van geheel nieuw ontwikkeld design waarbij in de kussen drie lagen foam zijn verwerkt. De zachte laag die hierdoor ontstaat draag altijd goed op de rug van het paard.

Dit Tölthester Flaki zadel is geheel nieuw ontwikkeld zadel waarbij in de kussens drie lagen foam verwerkt zijn. Hierdoor heeft het zadel een zachtere laag die goed draagt op de rug van het paard. De wat hardere laag onder het zitvlak van het zadel biedt voldoende comfort aan de ruiter en het paard. Ook zorgt het voldoende vrijheid zorgt bij de wervelkolom. Het Tölthester Flaki zadel heeft een diepe zit, Je kun kiezen ui twee soorten vulling van de kussens: wol of foam.

Een comfortabel zadel voor paard en ruiter

Het Tölthester Flaki zadel is een ideaal IJslander zadel. Uiteraard is het zadel gemaakt van een mooi kwaliteitsleer. Doordat het is afgewerkt met de bruine korte kniewrongen en bruine stiksels en bies is het een mooi en stijlvol zadel om te zien. De sterke kniewrongen en de diepe zit hebben als voordeel voor dat de ruiter bijna automatisch een correcte houding en balanspositie in het zadel heeft. Ook heeft Flaki Tölthester zadel heeft een diepe zitting met als basis een A-boom die voor veel paarden de goede pasvorm heeft.

Specificaties Tölthester Flaki Zadel

  • Merk: Tölthester
  • Model: Tölthester Flaki zadel
  • Soort: IJslander zadel
  • Afmetingen: 16 tot 18″
  • Kopijzer maten:  S t/m XXW
  • Zadelboom
  • Materiaal: leer
  • Vulling: wol of foam

Zadelpasconsult voor nog meer zekerheid

Overweeg je om een Tölthester Flaki zadel of een zadel van een ander merk aan te schaffen, dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, uitgezocht welk zadel het beste past voor jou en je paard. Wil je meer weten over dit zadel of een zadel afspraak maken? Neem dan contact op met Hans van Dijk, onze MSFC gediplomeerde zadelmaker / zadelpasser, zijn rechtstreekse telefoonnummer is 06-28713577. Of stuur hem een mailtje via hans@atorka.nl.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top