Tölthester Thor

1.400,00

Als u dit product koopt, zult u 1400 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 1400 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: THT Categorieën: , , Tags: , ,

Tölthester Thor boomloos IJslanderzadel

Tölthester Thor boomloos IJslanderzadel is een luxere versie van de populaire Tölthester Tonn. Deze Thor is uitgevoerd met een andere leerkwaliteit én er zijn op een paar punten verbeteringen doorgevoerd. Deze pad is gemaakt van een betere kwaliteit leer. Daarnaast zijn de zweetbladen gevuld met foam. Dit zorgt er voor dat ruiter erg prettig en zacht zit. Ook heeft deze pad een stalen versteviging aan de voorzijde, wat zorgt voor een betere drukverdeling en meer ruimte bij de schoft.

Door de afwerking met bruin leer aan de voorzijde van de kniewrongen. Maar ook aan de achterzijde van de zitting en de combinatie met het stiksel in dezelfde kleur is deze pad ook zeer mooi geworden.

Evenals het model Tönn is dit model leverbaar in een uitvoering met korte of met lange kniewrongen.  Tölthester is een van de weinige leveranciers die deze optie biedt.

Zitvlak

De Tölthester Thor is leverbaar in 16 tot en met 18″

Advies

Wil je meer informatie of advies over dit boomloze zadel? Neem dan contact op met Hans van Dijk, onze zadelpasser. Zijn telefoonnummer is 06 287 13 577 en zijn email is hans@atorka.nl

Zadel opties

, , , ,

Merk

Tölthester

Kniewrong

Korte kniewrongen, Lange kniewrongen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
0
Scroll naar top