,

Tölthester Tönn

1.300,00

Tölthester Tönn boomloos IJslanderzadel met kopijzer. Het kopijzer zorgt voor meer ruimte bij de schoft en een smallere zit voor de ruiter. Dit model is iets korter dan de gemiddelde boomloze zadels, heeft gel in de zitting en foam in de kussen.

Array
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Tölthester Tönn boomloos IJslanderzadel

Tölthester Tönn boomloos IJslanderzadel met kopijzer. Het kopijzer zorgt voor meer ruimte bij de schoft en een smallere zit voor de ruiter. Dit model is iets korter dan de gemiddelde boomloze zadels, heeft gel in de zitting en foam in de kussen. De kniewrongen zijn gevuld met latex/gel. De rand aan de achterzijde voor extra steun en bovendien een stabielere zit. Dit model laat jou als ruiter het paard nog meer voelen, ook wel close-contact genoemd. Wil je een iets luxer versie, kijk dan eens naar de Tölthester Thor.

Opties voor de Tölthester Tönn

Er kan gekozen worden uit korte of langere kniewrongen. Het zadel weegt nog geen 5 kilo. De Tönn kan geleverd worden in een 16,5, 17, 17,5 of 18 inch.

Zadelpasconsult

Overweeg je via ons een zadel aan te schaffen, en ben nieuwsgierig hoe Hans te werk gaat? Dit is uitgebreid beschreven op onze pagina over het zadelpasconsult. Maar je kan Hans ook altijd even bellen voor meer informatie of een afspraak, zijn nummer is 06 287 13 577.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Tölthester

Kniewrong lengte

Korte kniewrongen, Lange kniewrongen

Zadel maat

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top