Tölthester Tönn

1.300,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Tölthester Tönn boomloos IJslanderzadel met kopijzer. Het kopijzer zorgt voor meer ruimte bij de schoft en een smallere zit voor de ruiter. Dit model is iets korter dan de gemiddelde boomloze zadels, heeft gel in de zitting en foam in de kussen.

Beschrijving

Tölthester Tönn boomloos IJslanderzadel

Tölthester Tönn is een boomloos IJslanderzadel met kopijzer. Het kopijzer zorgt voor meer ruimte bij de schoft en een smallere zit voor de ruiter. Dit model is iets korter dan de gemiddelde boomloze zadels, heeft gel in de zitting en foam in de kussen.

De kniewrongen zijn gevuld met latex/gel. De rand aan de achterzijde voor extra steun en bovendien een stabielere zit. Dit model laat jou als ruiter het paard nog meer voelen, ook wel close-contact genoemd.

Wil je een iets luxer versie, kijk dan eens naar de Tölthester Thor.

Opties voor de Tölthester Tönn

Er kan gekozen worden uit korte of langere kniewrongen. Het zadel weegt nog geen 5 kilo. De Tönn kan geleverd worden in een 16,5, 17, 17,5 of 18 inch.

Zadelpasconsult

Overweeg je via ons een zadel aan te schaffen, en ben nieuwsgierig hoe Hans te werk gaat? Dit is uitgebreid beschreven op onze pagina over het zadelpasconsult.

Maar je kan Hans ook altijd even bellen voor meer informatie of een afspraak, zijn nummer is 06 287 13 577.

Tölthester

Tölthester is een Deens bedrijf wat een reeks hoogwaardige zadels heeft ontwikkeld speciaal voor het IJslandse paard. Alle zadels zijn gemaakt in de EU en er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsleer uit Engeland en Duitsland.

Inmiddels heeft Tölthester de collectie uitgebreid met allerlei producten speciaal ontwikkeld voor IJslanders. Denk hierbij aan een kaptoom, singels, beugelriemen, halsters, hoofdstellen en teugels en nog veel meer.

Atorka is trotse dealer van Tölthester in de Benelux.

Extra informatie

Merk

Tölthester

Kniewrong lengte

Korte kniewrongen, Lange kniewrongen

Zadel maat

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.