Tölthester Tönn

1.300,00

Tölthester Tönn boomloos IJslanderzadel met kopijzer. Het kopijzer zorgt voor meer ruimte bij de schoft en een smallere zit voor de ruiter. Dit model is iets korter dan de gemiddelde boomloze zadels, heeft gel in de zitting en foam in de kussen.

Als u dit product koopt, zult u 1300 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 1300 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Tölthester Tönn boomloos IJslanderzadel

Tölthester Tönn boomloos IJslanderzadel met kopijzer. Het kopijzer zorgt voor meer ruimte bij de schoft en een smallere zit voor de ruiter. Dit model is iets korter dan de gemiddelde boomloze zadels, heeft gel in de zitting en foam in de kussen. De kniewrongen zijn gevuld met latex/gel. De rand aan de achterzijde voor extra steun en bovendien een stabielere zit. Dit model laat jou als ruiter het paard nog meer voelen, ook wel close-contact genoemd.

Opties voor de Tölthester Tönn

Er kan gekozen worden uit korte of langere kniewrongen. Het zadel weegt nog geen 5 kilo. De Tönn kan geleverd worden in een 16,5, 17, 17,5 of 18 inch.

Zadelpasser

Onze MSFC gediplomeerde zadelpasser / zadelmaker is Hans van Dijk. Hij heeft zo’n 20 jaar ervaring met het ras IJslandse Paarden. Het passen van zadels is zijn passie, met soms een uitdaging vanwege de korte rug van het ras. Maar deze uitdaging zal hij nimmer uit de weg gaan. Door zijn kennis en ervaring vindt hij altijd wel een oplossing. Zijn visitekaartje is uw paard met een goed passend zadel.

Benieuwd naar Hans zijn werkzaamheden? We schreven een blog over zadelpasser Hans van Dijk. Lees je mee?

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier. 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Tölthester

Kniewrong lengte

Korte kniewrongen, Lange kniewrongen

Zadel maat

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top