Uhip Trench Jacket

139,00

Als u dit product koopt, zult u 139 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 139 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 199001 Categorieën: ,

Uhip Trench Jacket

De Uhip Trench Jacket, de korte versie van de welbekende trenchcoat. Een sportief model, mooi afgewerkt maar bovenal goed waterdicht. Ideaal voor iedereen die het fijn vindt om paard te rijden met een korte jas.

Details Trench Jacket

Dit jack heeft getapete naden, afneembare capuchon, meerdere zakken en reflecterende details. De jas is mooi getailleerd door de band aan de achterzijde. Ook zit er een kleine split aan de achterzijde waardoor de jas niet te strak zit wanneer je in het zadel gaat zitten.

Waterdicht

De Trench Jacket is ideaal voor in de regen. De stof is tot 7.000 mm waterdicht maar toch ademend. Is het wat kouder buiten? Draag er dan nog een laagje onder, bijvoorbeeld het Uhip Hybrid Jacket.

Trench style

De Trench Jacket is ook verkrijgbaar in het grijs. Daarnaast is er een ‘mid length’ trench coat verkrijgbaar, een model tot boven de knie. Deze is verkrijgbaar in het donkerblauw, zwart, grijs en olijfgroen. Heb je liever een lange jas tot over de knie? Ga dan voor de Uhip Long Trench Coat, verkrijgbaar in olijfgroen, grijs en donkerblauw. Binnenkort meer informatie over deze jassen.

Vragen over onze producten

Heb je nog vragen over onze producten? Bel dan nummer 0348-446168 of email klantenservice@atorka.nl.

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur

,

Maten

, , , , ,

Merk

Uhip