UHIP Water en winddichte overbroek

119,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
UHIP Water en winddichte overbroek is een fijne broek voor naar stal, tijdens het lesgeven, cursus of om lekker de hond mee uit te laten. Uiteraard kan je er ook mee rijden. De broek heeft geen kunstleder of silicone. De laatste maten UHIP water en winddichte overbroeken zijn nu in de aanbieding van € 140,00 voor € 119,00 OP = OP Kijk gauw of jouw maat er nog bij zit!  

Beschrijving

UHIP Water en winddichte overbroek

UHIP Water en winddichte overbroek is een ideale broek voor naar stal, tijdens het lesgeven, cursus of om lekker de hond mee uit te laten.  Maar je kan er uiteraard ook mee paardrijden. Er zit geen kunstleder of silicone op deze broek. De UHIP Water en winddichte overbroek heeft een waterkolom van maar liefst 8.000 mm.  De broek gemaakt van softshell en is gevoerd, waardoor de broek heerlijk warm, maar ook ademend is. De fijne 2-way ritsen aan elke pijp maken het aan- en uittrekken erg gemakkelijk.

UHIP Water en winddichte overbroek valt aan de kleine kant, dus wij adviseren een maat groter te kiezen, dan normaal.
Wij hebben deze broek in de kleur blauw.

UHIP

UHIP maakt een eco-vriendelijke collectie voor actieve mensen, ruiters in het bijzonder. Deze jassen zijn sportief, duurzaam en functioneel. Alle kledingstukken van Uhip hebben slimme functies en de juiste materialen voor buitenactiviteiten. Bij Uhip kiezen ze bewust voor materialen en fabricageprocessen die zo min mogelijk impact hebben op de natuur. Zo bestaat de gekozen isolatie in de kleding uit deels hernieuwbare plantaardige vezels. Ze zoeken altijd naar materialen en leveranciers die aan hoge eisen voldoen, niet in de laatste plaats omdat ze weten dat de kleding dagelijks wordt gebruikt en dat ze willen dat ze gedurende meerdere seizoenen in het dagelijks leven passen. Sinds oktober 2022 is de samenwerking nog meer geïntensiveerd.. meer daarover in deze blog

Extra informatie

Maten

, , , ,

Merk

Uhip

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten