Ontvang 15% KORTING met: 15724
00
D
00
U
00
M
00
S

Unieke samenwerking met UHIP

Unieke samenwerking met Uhipwear International

Vanaf oktober 2022 kunnen wij werkelijk alles van UHIP leveren. 
Dus vind je een jas, broek, vest, shirt, beanie of…. op UHIP.nl dan mail je ons het product linkje én je naam en adres gegevens. Het email adres is [email protected] 
Bellen kan ook, ons telefoonnummer is +0031 (0) 348446168

Dealer 

Atorka Ruitersport is de trotse dealer van het merk UHIP. Een merk met praktische én stijlvolle ruiterkleding voor dames, heren en kinderen. Bovendien van erg goede kwaliteit. Waterdicht is bij UHIP ook waterdicht! Ben je op zoek naar een waterdichte ruiterjas? Kijk dan zeker eens naar de UHIP ruiterjassen

UHIP duurzame collectie

UHIP maakt een eco-vriendelijke collectie voor actieve mensen, ruiters in het bijzonder. Deze jassen zijn sportief, duurzaam en functioneel. Alle kledingstukken van Uhip hebben slimme functies en de juiste materialen voor buitenactiviteiten.

Ze kiezen ze bewust voor materialen en fabricageprocessen die zo min mogelijk impact hebben op de natuur. Zo bestaat de gekozen isolatie in de kleding uit deels hernieuwbare plantaardige vezels. Ze zoeken altijd naar materialen en leveranciers die aan hoge eisen voldoen, niet in de laatste plaats omdat ze weten dat de kleding dagelijks wordt gebruikt en dat ze willen dat ze gedurende meerdere seizoenen in het dagelijks leven passen. Uhip ontwerpt ruiterkleding voor dames, heren én kinderen.

Atorka regelt het

Wij regelen dat het product naar keus zo spoedig mogelijk bij jou op de mat valt. Geen communicatie meer met Zweden, maar alles verloopt via Atorka Ruitersport. 
Zo fijn dat dit kan!!
Uhip voor dames
UHIP en IJslanders
Uhip ook voor heren
UHIP voor kinderen
Deel:
Zadelpasservice voor paarden met korte rug
Zadelpasservice voor paarden met korte rug
Jassen met NSIJP logo
Jassen met NSIJP Logo
jodhpurbroeken
Op zoek naar een jodhpur rijbroek
Stierna Storm regenjack
Waterdichte paardrijjassen
FAGER TESTBITTEN
Fager bitten testen
Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0