Veiligheidscap Matterhorn sparkle

139,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De veiligheidscap Matterhorn sparkle mat is een goede paardrijcap die voldoet aan de volgende normering: CE VG1 01.040 2014-12. Deze mooie zwarte helm heeft een uitneembare, wasbare voering. De cap is eenvoudig op maat te stellen door middel van draaiknop. Tevens voorzien van meerdere ventilatiesleuven.
SKU 30210141 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Veiligheidscap Matterhorn sparkle

De veiligheidscap Matterhorn sparkle van het merk Harry’s Horse is een goede paardrijcap die voldoet aan de volgende normering: CE VG1 01.040 2014-12. Deze helm heeft een uitneembare, wasbare voering. De cap is eenvoudig op maat te stellen door middel van draaiknop. Tevens voorzien van meerdere ventilatiesleuven.

Wat is de juiste maat?

 

Hoe meet je de maat van je cap

 

Helmen online bestellen lastig? Wij denken van niet. Voor de juiste helmmaat meet je het hoofd zoals aangegeven op de afbeelding (vlak boven de oren en vlak boven de wenkbrauwen langs). Het aantal centimeters is de juiste maat.  Wanneer een helm een keer gevallen is neemt de bescherming af.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Maten

,

Kleur

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.